inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 .........:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Bardzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Styczeń 15, 2010 no nie koniecznie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 15, 2010 straszny, leb mnie boli a musze zapierdalac do szkoly ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Śliwkawęgierka83 Napisano Styczeń 15, 2010 szczególnie jak łeb pęka, mieśnie bolą, z nosa kapie a w gardle drapie .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śliwka plum Napisano Styczeń 15, 2010 nie. bardzo smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _kropka____ Napisano Styczeń 15, 2010 głowa mi pęka :O Kawyyyyyyyyyyyyyyyy................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alalalalałałąmmama Napisano Styczeń 15, 2010 nie bo koorwa musze sie uczyc zeby poprawić WOS na 5, chce 5 ale z drugiej strony nie chce mi sie uczyć, koorwaaaaaaa do dupy dzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Styczeń 15, 2010 jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Ja tam nie narzekam :D :D :D :D :D :D cieszcie się z tego................................... co macie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alalalalałałąmmama Napisano Styczeń 15, 2010 dupa dupa dupa ale juz troche umiem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 To ciesze się Twoim szczęśiem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach