Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatrozy

moje nowe wlosy,moja historia

Polecane posty

witam Was wszystkie.z tego co czytam na forum ,widze ze jest nas naprawde wiele.zawsze myslalam ,ze ja jestem jedyna pokrzywdzona przez los.mowie o dziewczynach/kobietach borykajacych sie z lysieniem androgenowym.te,ktore tego doswiadczyly wiedza o czy mowa.przez wiel lat czulam sie gorsza,mniej atrakcyjna od innych.chocbym nie wiem jak sie wystroila nigdy nie wygladalam tak bym byla zadowolona.a to dlatego ze moja fryzura nigdy nie byla taka jak bym chciala.nie musze chyba nikomu mowic ile lez przez to wylalam,ile przykrosci ze strony innych mnie z tego powodu spotkalo.probowalam najrozniejszych specyfikow do wcierania we wlosy,witamin i srodkow zazywanych doustnie,zastrzykow,leczenia laserowego i czego tam jeszcze.nie pomoglo mi NIC!bylam juz naprawde zalamana.trafilam wtedy na ogloszenie w gazecie kliniki H&M.pojechakam na konsultacje,odczekalam swoje,zaplacilam gruba kase,ale nareszcie bylam szczesliwa.mialam wlosy.cieszylam sie nimi 3 lata,pozniej okazalo sie ze trzeba zamowic kolejne,znowu 10000zl.nie mialam tyle pienidzy ale postanowilam ze juz nigdy nie bede plakala z powodu braku wlosow.znalazlam producenta,nawiazalam z nim wspolprace. pisze o tym ,poniewaz wiem ze nie kazdego stac na zakup wlosow w h&m.a wiem takze jak posiadanie ich wplywa na moja/nasza psychike.dlatego jezeli ktos bylby zainteresowany niech pisze prosze.chetnie odpowiem na kazde pytanie,zamowie dla niego peruke w naprawde dobrej cenie.prosze,aby nie nazywac mnie reklamiara.kazdy zarabia na zycie jak umie,ja nie zdzieram z nikogo takich ciezkich pieniedzy jak niektore rozpowszechnione na naszym rynku firmy.cena za wlosy zamowione u mnie moze byc o 4 -5 razy nizsza niz w renomowanych klinikach.ja nie musze placic za utrzymanie lokalow,oplacenie wszystkich ludzi,reklam i medialnych twarzy.wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt.pozdrawiam

Orbsik z tego co pamiętam nie miałas łysienia androgenowego a tutaj sugerujesz, ze Jestes jedna z kobiet dotkniętą tym łysieniem.

hallo brenda 27,ja dopiero po powtornym przeczytaniu twojej wiedomosci zauwazylam ,ze awracasz sie do orbsik.ale ona i ja to nie ta sama osoba.pozdrwiam kwiatrozy. ja naprawde mam lysienie androgenowe i to od wielu lat.cala historia,ktora tu opisalam to prawda.

Gość wklej zdjęcie
jeśli chcesz zachęcić wklej zdjęcie z nowymi włosami.