Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajmidajna

moralnosc zerowa - to juz do plajboja sie rozebrac mogla

Polecane posty

Gość dajmidajna

Tak sie NIE MYŚli miałam napisać bo to tragedia albo całe zycie w kłamstwie. Wiecie o co chodzi - ona w ogóle nie mówi tego co myśli, jej nikt nie rozumie o co jej w sumie chodzi. I tak każdy widzi, że to były tylko pieniądze, no ale nic z tego. No tak nie można. No w sumie jak ma moralność zerową - bo ma moralność zerową dla normalnego człowieka to naprawdę mogła się już rozebrać do tego plejboja bo by więcej osiągnęła tak. A w tym Berlinie? Pierścionek. No zdjęła. A woda? Wodę se pije. Albo pół litra - w kileiszku to chyba nie woda, nie?

Gość dajmidajna
I powiem wam - no dobrze jakaś bardziej dramatyczna rola to rola tej uprowadzonej Weroniki i koniec. Co o niej można powiedzieć jako o aktorce? No to dorobek teatralny poproszą - brak. Piosenki? Gdzie ona coś z piosenką robiła? Nie no - skreślona i tyle. Jedynie program w telewizji GOTOWANIE NA EKRANIE w Polsce zostaje NORMALNIE a w Niemczech "Podziwiam Andrzeja Wajdę" - wywiad z Alicją Bachledą i koniec

Gość IP 109.918.21.00 Tworki głowne
o nie!!!! dosyć tego moja panno , wracamy na terapię - czytelnicy przepraszam, nasza podopieczna znowu włamała się do sali komputerowej

Gość dajmidajna
ja w tworkach nie jestem teraz by ja uratowac mogły jedynie dobre receznje za tę rolę. Gdyby miała dużo dobrych recenzji ( 5 w jakichś poczytnych magazynach) to jeszcze ją uratują, ale ona dostała 2 ustawione nagrody za to, że była Polką urodzoną w Meksyku. I to koniec. I wyłącznie po to, żeby film sie lepiej sprzedawał, a nawet przez to nie była gwiazdą tego filmu bo gwiazdą był Kevin Kline czy jakiś tam z Oskarem aktor - mafiozo i porywacz był gwiazdą. Ona była po prostu ładna i tyle. Dlatego została porwana i koniec. Nawet to jej można zakwestionowac. No i to zawsze jest dramat jak cię porwą więc co tu wielce za rola i koniec Mafiozo jest trudniejszy powiedzą i co im zrobicie?

Gość dajmidajna
Nie wiem czy ona umie śpiewać. Powinna umieć grać wiesz. Ale śpiewa. Ona jest śpiewna. Czy ona umie śpiewać? Coś tam sobie nuci pod nosem? Jeszcze by ją ratowały piosenki autorskie albo własne scenariusze pisane do szuflady. Nie ma? Spadaj

Gość dajmidajna
Może wyjściem jest internet słuchajcie - zbieranie nagród, internet i wyjazd gdzieś gdzie zapłacą. I język znała i to i tamto. W jakieś Szangahje. Czytanie biografii aktorów względnie młodych, którzy coś osiągnęli, jak - takie rzeczy. Ja bym tak zaczęła spotkanie me z Farelem. A od łózka? Oni chyba do łózka jak kompletnie nic od siebie nie chcą. A po co? Towarzysko. I to chyba było coś takiego. teraz będą mówić Farelowi, że ma się ożenić z Penelope Cruz bo jest tak samo walnięta jak on, ale on wyjedzie bo ma wszystko w tyłku. A poza tym Penelope jest z Hiszpani, a on z irlandii i co on z siebie zrobił? Jedno wielkie pośmiewisko Hollywoodu A Penelope też a ma Złotą Palmę i nominację Oskara, on nawet tego nie osiągnął, a się z niej wyśmiewał. On się powinien zapaść pod ziemię jako aktor Tak może myśleć - POWINIEN

Gość dajmidajna
No ja pycha zniszczyła. Straszne. A zachwycała się skromnością. Nie można tego zrozumieć - obłęd, nie? Bo wszedzie pisała - Colin jest skromny, a jest gwiazdą. Nie jest gwiazdą. No to źle bo on też jest psycholem - właśnie powinien być gwiazdą. Co on ma do wpieprzania sie w cudze państwo i to tak nachalnie? Co to - czyżby się nudził? Wyobrażacie sobie inne gwiazdy, zeby tak sie zachowywały? Dlatego chyba nie wyszło mu z żadną i tyle o nim jak dla mnie. Zyczę mu 500 milionów za nic - tak skończy. A kiedy zostanie kultowy? Jak se ten krzyż zetrze z ramienia. A o swoim końcu marnym już przesądził sam - moje zdanie - jak zaczął kłamać jakim jest ideałkiem - tak z 10 lat temu gdy się rozwiódł z Brytyjką.

Gość dajmidajna
Ona by jednak CHYBA więcej straciła niż zyskała na tym Farelu. Tak to jest w miarę normalna i jej fani zawsze cos znajdą w jej piosenkach dla siebie. Tak miała grać jak teraz u szczytu sławy, a ona z siebie zrobiła Farela. Za bardzo chciała rządzić. Ale Farel i ona? Poza tym KANADA to jest KANADA najwidoczniej bo by ją NA PEWNO znaleźli. To też warto wziąć pod uwagę, że znaleźli kogo CHCIELI. Kylie i Penelope. I na pewno wiedzą co robią

Gość takaja3333333
rety, przestań już!!!!!!!!!!!!! albo napisz do Bachledy:P