Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje dzieci

Czy leżaczki się sprawdzają?

Polecane posty

wogle te srodowskowe sa jakies chore, tu mnie moja zaczecala zeby w 1 meisacu mate edukacyjna rozlozyc mali nie beda sie bawic ale beda podziwiac kolory i patrzec i sprawdzilo sie

mysle ze te srodowkowe sa chore, w ich czasach teog nie bylo to znaczy ze to jest zle cos o tym wiem bo usiostry tez chodzila i skrzeczala, wszystko na nie najlepeij zeby mala lezala w lozeczku caly czas i w sufit patrzyla a potem w 4 mieisacu zycia dziecko mialo zerowy kontakt ze swiatem chore to bylo ale nic sie nie poradzi

a te środowiskowe,to obowiazkowo musza do mnie przyjsc? Możecie mi wytlumaczyć skąd one sie wogole wzieły? :)

Gość z kątowni
się wzięły ;) a tak na serio to możesz chyba odmówić. ja miałam bardzo fajną położną środowiskową.

Gość h500
ehh to fajnie macie... j mam również FP (wypasiony na maksa) a moja 4 miesięczna Córeczka zaczyna płakać jak tylko się do niego zbliżamy :)

Gość mammmmama
Ja mam taki leżaczek: http://allegro.pl/item874529068_g5914_lezaczek_bujaczek_fisher_price.html SPrawdza sie jk np. gotuję, wtedy mała sobie zagląda. Błogosławieństwem obdarzyłabym tego kto wymyślił huśtawkę, kupiłam taką: http://allegro.pl/item875237534_fisher_price_hustawka_rainforest_lezaczek_gratis.html i w końcu nie muszę na rękach usypiac tyllo zasypia sobie w huśtawce.

ja mam taki jak Gryzzellda!Polecam, w dniu w którym do nas przyszedł stwierdziłam, ze wynalzacy nalezy sie nobel :) Nie polecam hustawek, bo dziecko w nich nie usiądzie a w takim lezaczku moja Tosia normalnie siedzi.