Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marinaaaa

Proszę o ocenę moje figury. Co m uszę zmienić? POMOCY

Polecane posty

Gość dajmidajna
No mi sie wydaje, że teraz będą dokładnie czytać te polskie gazety co to tam piszą i w razie co bedzie na Bachledę że się rozbiera dla kasy - tyle umie. A co dalej? Reszta to jak wróci do USA bo tu to nie za bardzo i tyle Farel pewnie znowu pójdzie dzieci robić po cichutku a reszta? Reszta w zachodnich gazetach. Że Jolie chce jeszcze 2 dzieci. Na przykład.

Gość Marinaaaa
Boże ty psycholko TO JEST TEMAT O MOJEJ FIGURZE. O bachledzie pisz gdzie indziej.

Gość Marinaaaa
TY!!!! :)

Gość a ja powiem
marianaaa, jest ok, nic nie zmieniaj;)

Gość Marinaaaa
No sama nie wiem, moze bym z włosami cos zrobiła?

Gość dajmidajna
Ja nie wiem- jakaś Klum modelka w ciązy z 4 tym to ma brzuch jak baniok, a ona w sumie nic. Kit wie co to wszystko warte, nie? No nic - samo życie chociaż... ona jst kolejnym przykładem źle wychowanego dziecka jak dla mnie. Bez mózgu. Jak może więc jej rodzina być tak bogata? Chyba tylko w Polsce. Ona w ogóle przecież w ogóle mózgu nie ma ta dziołcha. STRASZNE

Gość Marinaaaa
dajmidajna Chciala bym wiedziec jak wygladasz i kim jestes. Ty jestes Masakra jakaś.

Gość dajmidajna
edna taka -moja fawortyka - uważała na rok przed Obamą , że jej prezydent będzie Chińczykiem. I to był jej typ , ale nie. Czyli co? Nie udało jej się przewidzieć słusznie. W sumie byłaby to żona dla Farela IDEALNA. Ale obawiam się, że by się porzygała na jego widok - nie to co Keira... albo Penelope Cruz. Choć obym sie myliła. Poza tym ona trzyma ze swoim środowiskiem. Święta też nie jest, ale ona i Farel? Próbuję to sobie wyobrazić - na szczęście nie potrafię. I ten wiek - jedyne 35. No chyba, zeby chciała mieć dziecko bo tylko to mu dobrze idzie. No to tyle jej zostaje.