Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

zimnoooooooooooooooooooooo

Polecane posty

Gość dajmidajna
Ale jak to ściągnie? Jak jej za poród zapłaci? Czy wy jesteście normalne? Siedzi tam całą ciążę, huha na nią i dmucha, żeby sie dziecku W USA nic nie stało i jeszcze alimenty? Wiecie jak tam dzieci zaraz odbierają jak sobie nie radzisz i takie tam? Zaraz ci wezmą i do adopcji, a nie to co tu. Jeszcze fianansowo to od razu bogatemu dają. Nie ma zmiłuj się. To jest DZIECKO i ma całe życie przed sobą , a ty jak nie wiedziałeś co robiłeś to ci je wezmą i koniec.

brednie_codzienne u mnie jest -7 wlasnie niedawno wrocilam z dworu i sie rozgrzac nie moge :o az taka wymagajaca nie jestem,ze chce lato,ale wiosna juz moglaby byc ;)

ja sie cieszyłam jak był piekny bialy puszek wszedzie i wygladalo wszystko jak w Narni, a teraz syfiasty, brudny snieg wszedzie :o żeli coś Ty taka radosna? ;)

Gość czarna dziura ogrzać cię
:)

"pani kierowniczko, jak jest zima to musi byc zimno... czy ja palę? pani kierowniczka, ja palę bez przerwy!" ;)

Gość dajmidajna
w sumie ona by do niego pasowała i KTO WIE - możeby nawet sie zgadali - taka podróżniczka i taka ze wschodem związana osoba, właśnie Tybet i te sprawy i kasę ma i wszystko gra i sławna jest jak on. Piosenkarka. Możecie mu ją polecić, ale jej nie powiem wam kto bo by jeszcze ją spotkał a na to nie zasłużył. Moim zdaenim niech se zrobi dziecko z Kylie - na tyle ten głupek zasłużył bo tak się przejmuje muzyką jak ja aktorstwem. I to niech se zrobi dziecko z Kylie jak dla mnie. A tak JESZCZE BY WYGLĄDAŁ w tej Anglii. Gdyby choć tę osobę spotkał, ale on na to nie zasłużył bo to naprawdę zwykły debil o mnie cokolwiek jeszcze zrobi. Tylko trzeba uważać bo przez Bachledę będzie go ciągnęło do parlamentu w Irlandii. Mam nadzieję, że go wysiudają od razu. I tyle wam napiszę. Farel i polityka. Jak i Bachleda

a może jednak, nie pożałujesz ;)

coś ty taka niedostępna :) nie ma cię kto ogrzać to ja mogę to zrobić

widziałem akurat twoją fotkę i z przyjemnością bym to zrobił ;)