Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rutomint

Czy podnieciliście sie kiedyś

Polecane posty

Gość rutomint

czymś co was denerwuje?

kiedyś nad morzem wkurzał mnie pewien ratownik bo miał kretyńskie blond tlenione włosy i na twarzy buraczaną opaleniznę ale po paru dniach się zakochałam ;) no czyli można powiedzieć że podniecił mnie ;P

Gość brenda lawenda
Nie wiem,o co dokladnie Ci chodzi, ale miewam czasami pewne dziwne odczucie. A jest tak chore, ze wprost pasuje do opisania w kafeterii. Nie znoszę mlaskania. Do szewskiej pasji doprowadza mnie moj ojciec, ktory zre jak zwierzę. Ale zdarza się, ze gdy uslyszę te jego odglosy, to oczywiscie jestem wsciekla ale jednoczesnie ...czuję pewien rodzaj ucisku tam na dole...;];]

Gość bzbzbzbzbbzbzb
tak, mialam pare razy taka sytacje, i nie chodzi o rzeczy ktore irytuja, a o sytuacje kiedy sie mocno czyms zestresowalam. np siedzialam na klasowce, mocno sie skupilam, bylam w polowie gdy zadzwonil dzwonek i wiedzialam ze juz nie zdarze albo raz w pracy, kiedy zdalam sobie sprawe ze cos powaznie zawalilam. oblewa mnie fala paniki i podniecenia, zupelnie inne uczucie niz zwykle i bardzo mocne.

bzbzbzbzbbzbzb tak, mialam pare razy taka sytacje, i nie chodzi o rzeczy ktore irytuja, a o sytuacje kiedy sie mocno czyms zestresowalam. np siedzialam na klasowce, mocno sie skupilam, bylam w polowie gdy zadzwonil dzwonek i wiedzialam ze juz nie zdarze albo raz w pracy, kiedy zdalam sobie sprawe ze cos powaznie zawalilam. oblewa mnie fala paniki i podniecenia, zupelnie inne uczucie niz zwykle i bardzo mocne --- >to chyba adrenalina? robiłam tak w szkole specjalnie, nie robiłam zadań a potem pod koniec sie brałam i normalnie super było wszystko mi pulsowało!!