Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariczka słodka

pomocy

Polecane posty

Gość mariczka słodka

WiTam.jestem z chłopakiem już 4 mies.On ma przyjaciółke już od 3 lat.sporo ze sobą piszą i on zwierza sie jej ze wszystkiego.Wiedział żeta kolesiuwa mnie wkurza i dlatego przed świętami obiecał mi że zerwie z nią znajomość.Tak się też stało,wykasował jej nr i powiedział że nie mogą sie przyjażnić oraz obiecał że już jej nie odpisze.jednak dzień przed sylwestrem ona napisała do niego i złożyła jemu życzenia i wtedy zaczeli ze sobą pisać.tego samego dnia dowiedziałam sie że z nim pisze od tej jego koleżanki.wkurzyłam się i zapytałam mojego chłopaka czy utrzymuje kontakt z przyjaciółka a on zaczął przysięgać że z nią nie pisze.teraz nadal sie przyjażnią.a ja nie wiem co o tym myśleć i co zrobić.doradzcie

Gość mariczka słodka
żadna z kobiet nie doradzi???? wiem że to historia identyczna jak u przystojniaka ale u mnie jest jak u niego tylko odwrotnie.az sie dziwie że tak podobnie

Gość wojtek ma w lazience rybiki
kolesiuwo ale to juz bylo....

Gość mariczka słodka
wiem że było i o dziwo jest identycznie jak u przystojniaka.on też mnie okłamał w identyczny sposób

Gość mariczka słodka
jaka podpucha????

Gość przystojniak1989
widze że nawet nie chciało Ci sie opisać własnymi słowami!!!! ale masz taki problem jak ja i radze Ci każ facetowi wybierać.

Gość mariczka słodka
sory za tą kopie tfojej historji ale nie chciało mi sie pisać. muwisz że bym wybrał?

Gość mariczka słodka
nikt nie pomoże?

Gość mariczka słodka
dlaczego nikt nie chce sie wypowiedzieć?