Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka----ellka

NIEPRAWDZIWY KOMENTARZ NA ALLEGRO -KONSEKWENCJE

Polecane posty

Gość elka----ellka

OTÓRZ co moge zrobic jesli sprzedający nie wysłał mi paczki za pobraniem o która prosiłam od 3 tygodni napisałam mu negatywa bo miałam juz dosć czekania i zwodzenia mnie ze paczka została wysłana. zamawiałam wysyłke pobraniową kurierska i jestem cały czas w domu i czekałam..napisałam mu negatywa a on mi dał odwetowca i napisał ze paczki nie odebrałam i musiał zapłacic 40 złotych zeby ja przyjać.TO JEST NIEPRAWDA bo chwile pozniej napisał mi meila ze jesli teraz nie odbiore paczki to zobacze co ja moge zrobic bo coś zrobie napewno wybieram sie na policje ale czy coś wywalcze jak myslicie

Gość ale po co na policje
z czym? Przeciez nie zaplacilas za paczke! Tez dostalam komentarz odwetowy, wiadomo ze nieprawdziwy... Ale nic z tym zrobic sie nie da, nawet allegro umywa rece (chociaz gosc juz ma konto zawieszone). A na policje to z czym?

Gość elka----ellka
halo wie ktoś

Gość elka----ellka
ale on mnie zniesławił była raz wytoczona taka sprawa przez sprzedajacego na allegro bo kupujący dał mu negatywa i napisał nieprawde no i wygrali miał dac 1000 zł na szczytny cel i publiczne przeprosiny ja nie popusze

Gość elka----ellka
za paczke nie zapłaciłam tylko dlatego ze do mnie nie dotarła !!

Jest takie coś jak spory allegro. ;) Także poproś ładnie żeby wysłali jeszcze raz i zobacz czy na pewno masz dobry adres na allegro i dobry numer telefonu. Ostatnio też miałam przygode z kurierem, bo miałam wpisany zły numer. I po prostu odesłali paczke. Podałam potem dobry numer i wszystko sie zgadzało. ;)

Gość elka----ellka
wszystko mam ok,,ciagle zamawiam paczki i mam już 200 pozytywów