Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaa666

Pytanie dla studentów UE w Poznaniu

Polecane posty

Gość samotnaaa666

Hej w przyszłym roku chciałabym iść na studia dzienne na UE do Poznania i chciałabym dowiedzieć się o akademiku, ile kosztuje itp. a może ktoś korzystał z kredytu studenckiego?

Gość bnvcnvb
Jak coś to idź do Fenixa - przynajmniej 4 lata temu jak kończyłem to to był luksus. na dole jest siłownia jakby co, a obok hala. i dojazd tramwajami na uczelnie wygodny.

Gość samotnaaa666
chciałabym trafic do pokoju ktorym sa sami chłopcy i jedna wspolna wanna

Gość samotnaaa666
ten do góry to podszyw. a ile płaciłeś za akademik?

Gość bnvcnvb
http://www.ue.poznan.pl/pag/i/2201.php ale musisz wiedzieć, że ja tą uczelnie skończyłem z wynikiem bardzo dobrym na trudnej specjalności i jestem zerem. od roku jestem bezrobotny ;) i to nie jest podszyw :) ja mieszkałem w Atolu tak w ogóle

Gość samotnaaa666
a jaki kierunek skończyłeś? bo ja chce iść na finanse i rachunkowość

Gość samotnaaa666
ja mieszkam 100 km od poznania

Gość bnvcnvb
skonczyłem inwestycje kapitałowe, pokrewny do FiR. jest dużo wspólnych przedmiotów. FiR są 'bezpieczniejsze' ale strasznie nudne (księgowość i prawo). zresztą jak będziesz chciała pracowac w zawodzie za duże pieniądze, jako księgowa czy audytor to i tak będziesz musiała we własnym zakresie zakuwać jak dzika świnia, na jakieś egzaminy zawodowe. ale ogólnie słuszny wybór z FiR. tyle że specjalności zaczynają się na trzecim roku, może ci się odechce

Gość bnvcnvb
tak w ogóle to mam nadzieje, że dostaniecie matme z piaseckim na pierwszym roku. on wam zrobi z dupy jesień średniowiecza.

Gość samotnaaa666
ja akurat księgowość lubię i nie mam z tym problemu. a jeśli chodzi o dostanie się na uczelnie, to co jest brane pod uwagę bardziej matura czy świadectwo maturalne? są jakieś egzaminy wstępne?