Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to klopss

pomozcie, czy u Was po pierwszym opakowaniu tabletek wystapil normalny okres?

Polecane posty

Gość no to klopss

jutro mam wziac nowe (2.)opakowanie a nie mialam okresu, jedynie pewnego dnia troche brunatnego plamienia (prawie takie samo jak przez caly cykl przy tabletkach) czy ktoras z Was tez tak miala i wszystko pozniej wrocilo do normy ??

Gość czy ktorejs sie tak zdarzylo

Gość Atraaammus
Ooo hehe wlasnie weszłam na forum bo chcialam napisac taki sam watek... Mam już trzy tabletki za sobą a okres walce mi sie nie zmiejsza..

Gość no to klopss
Atraa chyba nie dokladnie taki sam :) ja mialam plamienia przez wszystkie 21 tabletek- caly cykl, a teraz gdy przyszedl czas na przerwe - plamienia coraz mniejsze a przeciez powinnam miec okres! a okresu nie mam, to mnie martwi... dzis mam zaczac brac kolejne opakowanie :(

Gość Atraaammus
Upss nie dotyczalam dokladnie.. Moze ty mi coś powiesz. Bo u mnie jest tak w srode zaczal mi sie okres byly to takie plamienia ale o 18 wzielam tabletke pierwszą i pierwsze opakowanie w moim zyciu dzisiaj jest sobota o 18 wezme 4 tabletke , trzy mam juz za sobą i wcale nie widze zeby okres mi się konczył a niby ma być tak ze jak biore tabletki to okres ma mi się zmiejszac. Przed braniem tabletek okres mialam normalnie 7 dni i teraz czuje ze tez tak bede miala oczywiscie jezeli jeszcze nie bede plamiła przez miesiac bo i to mozliwe.. A jakie pigulki bierzesz ?

Gość no to klopss
biore novynette. pare lat temu bralam harmonet i nie mialam takich jazd. nie dziw sie ze masz jeszcze "okres" - te plamienia moga sie akurat dlugo utrzymywac, ale dosc normalne..

Gość Atraaammus
Ja biore Yaz i tam nie przerwy bierzesz drugie opakowanie nawet jezeli nie dostalas okresu tam pisało w ulotce więc nie wiem.. Wlasnie ze plamienia mogą się utrzymywac przez miesiac to wiem... tylko ze ja biore te tabletki trzy dni a okres mam normalny jeszcze zawsze strasznie mnie boli brzuch od tych trzech dni a zaawsze bolał mnie tylko pierwszego dniaa ;/ boje sie troche