Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany koleś

Wejdzcie i doradzcie.

Polecane posty

Gość załamany koleś

Witam,jestem gruby,brzydki,mam małego.Mam 30 lat i przegrałem życie.Zastanawiam sie nad samobójstwem, żeby nie zasmiecac tego swiata.:(

Gość
schudnąć możesz :)

Gość załamany koleś
Tak 30 stolatek ma ferie.schudnąć mogę,ale urody nie zmienię,penisa też nie powiększę.Teraz liczy się kasa,wygląd i duży penis.:(

Gość załamany koleś
up

Gość ottovonbismarckk
powiem ci tak. wielkosc penisa to i tak malo istotne. a jesli chodzi o wyglad - coz, i tak kazdemu podoba sie co innego. a pasczury i tak miewaja sliczne dziewczyny. moim zdaniem musisz sie troche podbudowac i popracowac nad pewnoscia siebie !(no schudnac tez mozesz jesli chcesz i wiesz jak :D) pewnosc siebie=sukces

Gość małacwaniara
dlaczego w wieku 30 lat jesteś gruby? co jesz co pijesz ? spacerujesz uprawiasz sport? weź mnie nie wkurzaj. tylko schudnij, idź do fryzjera, umyj zęby, włóż fajny ciuch. a ty pewnie wciniasz chipsy, pijesz syfy typu pepsi, siedzisz przed kompem. jeśli chodzi o wielkość penisa to na pewno przesadzasz.

Gość no to czemu się użalasz
????????????????!!!!!!!!!!!! weź się do roboty! I to już od jutra!! Gdy będziesz miał normalną sylwetkę to zapewniam cię, że uda ci się zdobyć jakąś dziewcztnę. Na prawdę nie dla wszystkich kobiet ważna jest kasa itd. Liczy się charakter! Jeżeli masz poczucie humoru, to ułatwi ci to bardzo kontakty :)

Gość jesteś potrzebny komuś na pewn
A co ja mam powiedzieć, kobieta która wygląda jak potwór z lochness??!! :( 😢

Gość nie jest źle
to się zgadaj z tą użytkowniczką: jesteś potrzebny komuś na pewn A co ja mam powiedzieć, kobieta która wygląda jak potwór z lochness??!! 😢 macie podobne problemy - niską samooceną;P

Gość załamany koleś
Kiedys trenowałem piłke,chodziłem na siłownie,basen,rower.Od małego miałem problemy z nadwaga.Zwalczyłem ja jak skonczyłem podstawówke.Potem zaczeły sie problemy osobiste, i schody.Zczalem zajadac, i obudzilem sie przy wadze 150 kg!Zjdam teraz 4 male posilki,o regularnych porach,nie jem slodyczy,chipsow,i nie pije słodkich wód.Popatrzyłem w lustro i wygladam tragicznie.Brakuje mi motywacji.Dlatego jest to trudne.Mam poczucie humoru,wiem czego potrzebuje kobieta w lozku.Jednak wyglad mój ich odraza.:(

Gość jak możesz
idz sie powies

Gość załamany koleś
Woczraj wyskoczyłem z okna niestety, mieszkam na parterze. Nabiłem sobie potwornego guza, a dodatkowo wyśmiała mnie najładniejsza dupa z bloku.

Gość przedstawiam mojego
hej, ale piszesz tu, znaczy źle Ci z tym, nie chcesz tego, no to nie biadol, tylko weź się za siebie. Idź na rower, czy tam basen, zacznij od czegoś. wpadł mi też taki pomysł, że mógłbyś się do jakiegoś programu zgłosić. Tam Ci pomogą schudnąć. Są takie w tv. A reszta potem, więcej wiary w siebie.

Gość korexs
Wez się za siebie kolego.