Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teksidexi

JA , ON I...... JEGO PRZYJACIÓLKA, co robic????

Polecane posty

Gość teksidexi

nie wytrzymam tego , mam dosc! boze nie wiem co robic, czy walczyc o niego czy dac sobie spokoj, duzo razem spedzaja czasu (wspolne hobby)chociaz wydaje mi sie ze z jej strony to raczej to hobby to tylko przykrywka, jest mi tak przykro, dzis znow sie o nia poklocilismy, powiedzilam ze ona jest glownym powodem naszych nieporozumien, chyba zrezygnuje nie mam sily co ja mam zrobic?(

Gość jak czesto sie widuja
zapomina o Tobie??

Gość teksidexi
nie wiem dokladnie jak czesto, ale ona przylazi do niego do pracy i popracy gdzies wychodza on twierdzi ze laczy ich tez praca, dla mnie nie ma czasu,niech to jasny szlag, nie chce go kontrolowac bo ja tez mam juz dosc,nie mam sliy, jutro mu powiem ze odchodze , naprawde mam dosc

Gość teksidexi
ona to taka typowa kokietka, chyab dla niej to zaden problem ze on jest w stalym zwiazku,dzowni do niego , smsy , milam kiedys ochote zadzwonic do niej i powiedziec co o tym mysle , ale nie znize sie do tego poziomu

Gość teksidexi
oreore nie zycze ci takiej syt. wiec jesli nie wiesz o czym pisze to sie nie wypowiadaj

a Ty nigdy nie mialas przyjaciela ? ja nie wyobrażam sobie przerwania kontaktów z 'męskimi' przyjaciółmi dla faceta

nie chodzi o przerywanie, ale o priorytety :o albo jest sie w zwiazku albo solo

normalne jest ze kontakty sa rzadsze jak sie z kims jest, a nie ze przyjaciolka robi sie wazniejsza od partnerki :o

Gość nie chłopak
a Ty nie masz jakiegoś wolnego kolegi z którym mogłabyś się zacząć częściej spotykać? Sama zacznij nie mieć czasu dla swojego chłopaka, może zobaczy jak to jest?

Gość teksidexi
nie mieszkamy razem, dlatego tez nie wiem gdzie wychodzi, czasem jak dzwonie nie odbiera tel, a po pozniej pisze mi smsa ze spal itd,czuje ze robi ze mnie idiotke,nei asluzylam na cos takiego po tylu latach bycia znim

Gość teksidexi
chyba obiore ta druga taktyke, bo to wypytywanie sie o nia, gdzie byl itd, sataje sie juz meczace, ale jesli sie kogos kocha....poprostu zaczene robic tak jak on, boze jak mi przykro

Gość rzuc go rzuc go rzuc go
a temat sie powtarza, nie nudzisz sie?:O

Gość anakonda_drapieżna
ja byłabym czujna... mam doświadczenie że przyjaciółki facceta to nic dobrego... no ale kazdy ma to na co sobie sam zapracuje........ mój związek sie rozpadl wlasnie przez ingerencję "przyjaciółeczki" mojego faceta... jesli chcesz tego samego to daj się zwodzic dalej... może ona jest dla niego ważniejsza niż ty, po prostu... Dziewczyny, nie bądźmy naiwne...

Gość teksidexi
poznal ja przez swojego kolege, i taks ie zaczela ich znajomosc, ona jest bezposrednia kobieta wiedzaca czego chce.

Gość teksidexi
tak chyba jest wazniejsza, a ja jestem naiwna,chce mie sie plakac,ale teraz nie wiem co mam zrobic

Gość nastepna co ma problem
nie mozna wyciagnac wnioskow z jednego topiku? napewno cie zdradza, zostaw go i idz do matki :P

Gość mariczka słodka
gryzie Cie ten sam problem co mnie

Gość teksidexi
nie mam juz do niego zaufania, nawet jak mowi ze ma duzo pracy nie wierze, w nic juz nie wierze, nikomu juz nie zaufam

Gość teksidexi
gryzie to malo powiedziane:(

Gość teksidexi
ostatnio mi powiedzial , ze miedzy nami juz nie jest tak jak dawniej, nie jestem ta sama usmiechcneta dziewczyna jaka bylam kiedys, nie uklada sie miedzy nami dobrze, ciagle mam o cos pretensje, a on chce fajnie zyc, pogadac posmiac sie, chyba z nia to ma skoro tak NAS widzi

Gość anakonda_drapieżna
ile jestescie ze soba?

Gość anakonda_drapieżna
ile jestescie ze soba? a oni sie poznali jak juz byliscie razem czy znali sie wczesniej?

Gość a ja mam kolege
widze go codziennie w pracy, razem wychodzimy na lunch i czasem do nas wpada na herbate. i co moze mam sie rozwiesc bo spedzam z nim wiecej czasu dziennie niz mezem? dobrze ze moj maz nie ma takich problemow jak obecne tu kobiety kolega jest singlem ale zapowiedzial ze jak bedzie mial dziewczyne ktora zabroni mu sie spotykac ze mna to zostanie byla dziewczyna w szybkim tempie. takie chore podchody typu ona albo ja kiedy znajomosc jest czysto kolezenska sa po prostu smieszne. masz dowody ze cie zdradza to odejdz, a jesli jest to zwiazek czysto kolezenski o a ty mimo wszytko jestes zazdrosna to sie lecz

Gość teksidexi
w weekend sie z nim nie spotkam , niech sobie z nia czas spedza, bynajmniej nei bede oszukiwana, bo z emna siedzi a pozniej idzie do niej i mi wmawia ze byl u kolegi, dam mu wolna droge niech idzie , ja mam dosc

Gość problemem kobiet jest to
ze chca faceta na wylacznosc. dlatego nigdy nie bede w powaznym zwiazku. amen

Gość teksidexi
jestesmy 5 lat, poznali sie jak juz byl ze mna, przez kolege

Gość teksidexi
a ja mam kolege wiesz, nie zycze ci tego by twoj maz kiedys mial taka przyjacileczke, ciekawa jestem jak bys sie wtedy czula, nie odczuwasz tak tego BO TO TY MASZ KOLEGE,