Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypsycholog

Rola dupczenia w czasach współczesnych

Polecane posty

Gość antypsycholog

Słucham. Jaką funkcję dupczenie odgrywa w waszym codziennym życiu, jaki wpływ wywiera na kontakty towarzyskie i rozwój osobisty oraz stan emocjonalno-psychiczny?

Gość antypsycholog
odpowiadajcie rodacy, nie wstydzcie sie

Gość typowa głupia z kafe
prosimy o łatwiejsze zagadnienia

Gość antypsycholog
eh, poddaje sie

poprawia relacje z otoczenie poprzez rozladowanie napiecia psychofizycznego dnia poprzedniego, ktore ma negatywny wplyw na relacje i otoczeniem :D

Gość pappi
ja się dupczę kiedy: mam dobry/zły humor, kiedy nie chce mi sie gadac-wybieram ta drogę dialogu, zeby rozladowac napiecie, zrelaksowac, w ramach cwiczen po fast foodzie:), czasami z nudów, zdarzyło mi się 2 razy z eksem dla korzyści, a raczej zeby "stanęlo na moim" przy jakiejs różnicy poglądów. nie dziala tylko jako terapia antynikotynowa, co usilnie probowal mi wmówić obecny partner:) seks ma zastosowanie uniwersalne, kazdy powod jest dobry:) Moje dupczenie odnosi bardzo korzystny skutek we wszystkich sferach mojego zycia;) Zaspokojona seksualnie, jestem: spokojniejsza, wyciszona, mniej agresywna, bardziej kreatywna, mam lepsze kontakty z pracownikami. W kontaktach towarzyskich tez się to udziela. jestem radosna i usmiechnieta, mam lepsze poczucie humoru, etc. Jeszcze mi się nie zdarzylo żeby dzień zaczęty od orgazmu był zły. To tak w skrócie;)

Gość fincia4
ja nigdy nikomu nie pozwolilam sie wydupcyc bom siem bala, sama nie wiem ,czego, i stalalam sie taka lekliwa, a ja spod znaku lwa, to nie wiem, jak to sie niby ma kupy trzymac

Gość antypsycholog
upupup

Gość Michauek gdzie jesteś