Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vjvhb

czy Avatar jest naprawde taki rewelacyjny??

Polecane posty

Gość vjvhb

ludzie w roznym wieku z roznym upodobaniem i osobowoscia oceniaja ta bajke w samych superlatywach. ktos z was tez byl?

Gość svvfsss
rzekomo , jutro idę na 3D

Gość wrzuć na luz_
jeszcze nie byłam ale zamierzam. myślę, że będzie fajny :)

Gość nellenika
Ja byłam- generalnie jestem bardzo krytyczna jeśli chodzi o kino, zwłaszcza skomercjonalizowane. Ale tu muszę złożyć hołd Cameronowi, film bardzo udany- głównie pod względem efektów, wizualizacji. Od obrazu po prostu nie można oderwać oczu, chciałoby się być w tej krainie. Co do fabuły to raczej przewidywalna historia miłosna z podtekstem ekologicznym w tle.

Gość fabule moglby napisac kazdy
ale efekty specjalne sa widowiskowe, oczywiscie w 3 D. polecam jesli ktos nie liczy na ambitne przeslanie bo takiego nie ma. no moze troche ekologii w tle.

Gość daje rade szczegolnie efekty
fabula po amerykansku jasna i wyrazna, zeby kazdy zrozumial. Ale jest pare smaczkow potrzebnych wlasnie dla tepych bucow, moze ten film wiecej im pokaze niz naukowe dysputy... A technicznie super.

Gość demort9ou
Według mnie i efekty i fabuła super, co z tego że prosta, bardzo dobrze zrobiona i to wystarczy - do suscesu nie jest przecież potrzebna trudna historia, to jest film dla wszystkich pokoleń w szczególności dla młodszych bo do nich jest zwrócone przecież przesłanie!

Gość dla mnie rewelacyjny

Gość dla mnie rewelacyjny
Film ma świetne przesłanie - po seansie było mi głupio że należę do rasy ludzi. serio!

Gość polehka
mi sie podobal i ide jutro 2 raz

Jest wspaniały. Rzeczywiscie ma się takie wrażenie po tym filmie, że nasza cywilizacja nie ma nic do zaoferowania.

Gość polehka
chyba zbyt cyniczna jestem by mnie fabula porwala...widzisz 5 minut filmu i od razu wiesz co sie zdarzy .. choc z drugiej strony juz zygac mi sie chce tymi na sile 'glebokimi' przemysleniami, rzucaniem sie emocjonalnym i uczuciowym aktorow, przez caly film itp iitd. na Avatar ide dla efektow, to jest pierwszy film od dawna, ktory (dzieki efektom 3d wrecz doslownie) przenosi do innego swiata.