Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Zalamana

Polecane posty

Gość Małoszka

Jestem totalnie zalamana. Nie wiem czy naprawde juz ja jestem nienormalna wariatka czy co.... Ma byc slub w tym roku, a tymczasem nie jestesmy sie w stanie dogadac....przez komputer! Ciagle, kazda chwile, wykorzystuje na gre, na czytanie wiaodmosci, bo niewiedza wywoluje u niego niepokoj, jak to mowi. Dzis wstalam rano z chorym, bolacym jak cholera gardlo, zaporponowal, ze pojdzie do apteki po czym wstal i siadl do kompa na dobre 20min spr wiaodmosci i czy film sie sciagnal.... Bo ja w koncu nie bylam umierajaca i mgolam poczekac, a poza tym on domyslac sie nie bedzie. I to ja mam problem, bo On uwaza, ze problemu nie, wiec go nie ma. I tak w kółko... Ja moge poczekac, az skonczy grac, ja moge poczekac az mi cos laskawie zrobi. Gra i komp nie. Bo to jego wolny czas, nic mi do tego, ze nie jego wina, ze nie umiem znalezc sobie zajecia itp itd. Mam dosc... W pon zaczyna sie kurs przedmalzenski a ja najchetniej odwolalabym caly slub...

Gość fakin skucha
skad ja to znam...ja własnie przez to ze moj facet jest dupkiem siedzi na kompie albo gra na play station i nic wiecej nie robi zrywam z nim bo moje zycie z nim ogranicza sie do siedzenia w domu, nawet juz nie mamy o czym ze soba rozmawiac:o

Gość Małoszka
jestem już tak zdesperowana ta sytuacja, ze chyba go zdradzę z moim nowym przyjacielem - anal intruderem super long 400 xxl

Gość Małoszka
No wlasnie... Wczoraj siedzialam uczylam sie na kompie, bo musialam, do egzaminu, a on nie mial co ze soba zrobic... Autentycznie. Do glowy nie przyszlo, ze moze sprzatnac swoj syf, umyc talerze sprzed 4 dni,a nie czekac na mnie... Chce porozmawiac to slysze nie teraz, pozniej, mamy czas, albo nie wymyslaj, nie pier** itp.... Ok slysze codzennie kocham cie, ach i och jaka wspaniala to ja nie jestem, a za chwile glabie, ciemna jak patelnia itp. I bynajmniej nie slysze potem przeprosin tylko, ze sobie zasluzylam. Wiem, ze ja tez idealna nie jestem, mam swoje wieksze i mniejsze odhcyly, histerie, ale prouje nad tym pracowac... isc na jakies kompromisy a nie "JO SIE TYLKO LICZE"... :(

Gość fakin skucha
małoszka, rzuc go zanim obudzisz sie jak juz bedzie za pozno... jest wielu wspaniałych facetów na tym swiecie, wiecej wartych niz Ci dla których całą wartościa w zyciu jest komputer i telewizor;)

Gość Małoszka
myślałam o rzuceniu go, a także o tym aby go jakoś ukarać, np. zdradzić go z jego tatusiem (78l.), ale jakoś trudno mi się przełamać, bo jestem tylko płaczliwą mameja, przepraszam :(

Gość Małoszka
A może faktycznie on am rację? Może przesadzam?;/

Gość fakin skucha
anouk86> ja mam podobnie i juz nie moge wytrzymac.....

Gość Małoszka
On uważa, że nad tym panuje, że to nie jest problem, że tak ma każdy facet, że to ja wymyslam i szukam dziury w calym... Dodajmy ze kazdy facet jak on ciagle mowi kocham cie i za chiwle ale z ciebie glab itp.... Supoer....

Co takiego? Mówi do Ciebie "nie pierdol" albo "ciemna jak patelnia" ?? :O O mamo, nie wyobrażam sobie, po prostu w głowie mi się to nie mieści, żeby mój chłopak tak się do mnie odezwał... No ale Twój to taki klasyczny typek: codziennie gada, że niby kocha, a robi swoje... Mój mówi mi "kocham Cie" tylko w wyjątkowych chwilach, ale poza tym cały czas mnie szanuje, pomaga mi i nie trwoni czasu na głupoty... Lepiej za niego nie wychodź bo będzie gorzej :(