Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SILESIA wkrótce będzie

Szef MSWiA chce specjalnej ustawy dla Śląska

Polecane posty

Gość SILESIA wkrótce będzie

Szef MSWiA Jerzy Miller popiera pomysł stworzenia ustawy metropolitalnej dla Śląska. Powstanie jedno wielkie miasto z 2 milionami hanysów a Warszawa będzie miastem nr dwa :) Kraków ze swoimi 700.000 to bedzie tylko mała pipidówka przy Silesii. Coś jak Wieliczka przy Krakowie :P Oj bedzie się działo :) http://fakty.interia.pl/polska/news/szef-mswia-chce-specjalnej-ustawy-dla-slaska,1425221

Gość Hanysy to sie powinmi odlaczyc
Od Polski.

Gość trza będzie stolice przenieść

Gość Moja znajoma pracuje w Niemcze
Niemczech jako pielęgniarka. Jakiś czas temu przyjmowała w oddział (wpisywała w dokumentację) kobietę. Widząc adres zamieszkania powiedziała po niemiecku "Pani jest z Polski?" a tamta kobieta na to: "NIE, JESTEM ZE ŚLĄSKA" Znajoma wtedy po polsku"przepraszam, zapomniałam, że Śląsk w Chinach leży" Hanysy nie uważają się za Polaków. Taka jest prawda....

Gość sxdecfrvtgy
przeciez mozna bylo wybrac narodowosc slaska ignorantko :O jezeli twoja znajoma ma taka narodowosc zaznaczona to wcale slask dla niej nie musi = polska :O

Gość nie ma narodowości śląskiej
to jakś bzdura, ale Hanysowo powstanie i na miejscu warszawiaków a zwłascza krakusów by mi się to nie podobało :P