Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmjjs

CZY UP MOZE MNIE WYREJESTROWAC JESLI...

Polecane posty

Gość mmjjs

Od roku jestem zarejestrowana w UP, w ciagu tego roku bylam 10 m-cy na stazu, planuje na poczatku przyszlego tygodnia zlozyc wniosek o dotacje na dzialalnosc gospodarcza - odpowiedz na tenze wniosek bede miala za ok. 30dni. Za 10 dni mam obowiazkowa wizyte w UP i boje sie ze np. moga mnie wtedy znow albo wyslac na staz ( teraz zmienili to i mozna odbyc staz wiecej niz jeden raz i dluzej niz rok, byle tylko w innym miejscu i na innym stanowisku ) albo zaproponowac mi jakas prace ! Jesli odmowie to skutkuje wyrejestrowaniem, a mnie zalezy na tej wlasnej dzialalnosci i na tej dotacji, nie chce byle jakiej roboty zaproponowanej przez nich :o . Czy oni moga mnie wyrejestrowac jesli bede juz osoba oczekujaca na decyzje zwiazana ze zlozonym przeze mnie wnioskiem ?

Gość Hejka1234
Staż może wynosić max 12 miesięcy, i to tylko dla osób do 25 roku życia. Nie sądzę więc, aby wysłali cię na kolejny staż. Natomiast jeśli chodzi o wizytę w UP i ewentualną ofertę pracy, to myślę że wystarczy jesli powiesz pośrednikowi pracy, że starasz się o dotacje i nie chcesz narazie oferty pracy. Pozdarwiam