Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzona i zrozpaczona...

Czy przebaczyłybyście zdradę?

Polecane posty

Na maila dostałam anonimową fote, jak mój chłopak trzyma na kolanach inną kobietę i ją całuje... Nie ma dowodów na nic więcej, ale wtedy był na wyjeździe i nie wierze, że do niczego nie doszło z tą pindą. On się oczywiście tłumaczy, że był pijany i to tylko całus, ale ja mu nie wierze! Co byście zrobiły na moim miejscu? PS. Znalazłam wyniki sondy z której wynika, że to kobiety są dużo naiwniejsze jeżeli to porównać do facetów, jeśli cohdzi o zdrade http://tylkodlakobiet.wordpress.com/ http://tylkodlafacetow.wordpress.com/

Nigdy nie przebaczyłabym zdrady, choćby potem facet kajał się, błagał i przepraszał, NIE trzeba było myśleć wcześciej.

Gość eeehhhmmm
ja tez nie!

Gość janeczka1234
ja przymykałam oko bo nigdy nie wiedziałam nic na pewno, ale jak mi koeżnka siostry opowiedziała co sie działo na impresce na której ona była i mój facet, to nie było łaski

Gość janeczka1234
ta koleżnka siosty widziało go z inną sowja koleżnka ale nie wiedziała ze on jest ze mna, dopiero jak u mojej siosty jego zdjcie zobaczyła ze mną to stwierdziła ze moja siostre bardziej niż tamta pinde lubi i ,ż emi poiwe wszytsko

Gość b jhj
nie, a nawett nie dlatego, ze jest to niestosowne. Nie moglabym zapomniec, i ciagle bym sie kula z myslami, czy mnie nie zdradza, skoro raz juz to zrobil , i mialabym przed oczami tamta dziewczyne, nie umialabym go pocalowac nawet, a moze nawet mialabym obrzyd do niego. Cholera wie czy to byl ten ejden raz, czy mze juz jakis setny ... Nie to nie byloby juz to samo ;/ ja przynajmniej tak nie umiem ;/

Gość na bank..
cie zdradza! facet to swinia i niezle umie klamac,grac i plakac jak trzeba a wszystko bylebys mu uwierzyła. napewno sie przespal z ta wydra. zdrady sie nie wybacza.nigdy

I potrafiłybyście tak po prostu zrezygnować ze świetnego faceta, którego kochacie... mnie też to bardzo boli, ale nie wiem czy umiem z nim zerwać

Gość na bank..
mialam podobna sytuacje. dowody podane jak na dloni. za bardzo kochalam za bardzo bylam glupia. on plakal,przyzekal,ze to klamstwa ze to nic takiego, prosil i blagal tygodniami. po 5 miesiach wyszla prawda najaw. zdradzil mnie wtedy i robil to wciaz. teraz po czasie wiem,ze nie bylam zbyt zakochana w nim by go zostawic,bylam zbyt glupia na to i zmarnowalam 5 miesiecy zycia. Kazdej dziewczynie powiem,ze zdrady sie nie wybacza.trzeba tez miec jasny umysl i szeroko otwarte oczy. mam nadzieje,ze podejmiesz sluszna decyzje

A jeżeli on rzeczywiście tylko całował się z tą dziewczyną i nic więcej z nią nie robił? Zostawić go za całowanie innej? Jego koledzy bronią go, że był później cały czas z nimi.

Gość _Coca_cola
Koledzy? Dziewczyno nigdy nie wierz kolegom. Oni powiedzą wszystko o co Twój facet ich poprosi. I zawsze będą ratować mu dupę.

Gość na bank..
dokladnie. kolega potwierdzi wszystko... sprobuj dowiedziec sie od kogo dostalas tego maila..pogrzeb..poszperaj,a dowiesz sie prawdy ;)

Gość Zdradzona i zrospaczona...
Wygląda na to, że to prawda, przynajmniej częściowo. Zobaczyłam zdjęcia z aparatu jak spał zalany w trupa i data zapisu się zgadza... sama już nie wiem co robić. Nie wiem czy kiedykolwiek będę w stanie jeszce mu zaufac. Pewnie samo się to jakoś rozwiąze... http://tylkodlakobiet.wordpress.com/

Gość Wairanka
Niezłe wytłumaczenie... faceci potrafią się tylko zalać w trupa, albo zdradzać Niestey:/ NIezła ankieta, ale nie wiele mówi jak sie jej nie poruwna z tą o facetach: http://tylkodlafacetow.wordpress.com/

Gość też zastanawiam się
po jakimś czasie na pewno wybaczyłabym zdradę... ale ze zdradzaczem na pewno już bym nie była...

Nigdy w życiu. Po pierwsze jestem bardzo dumna. Po drugie ja bym nigdy nie zdradziła. Po trzecie nie jestem desperatką, żeby trzymać się kurczono myślącego kroczem gnoma.

Gość
Nie, bo jak ktoś raz zdradził, może to zrobić wiele razy. Traci się zaufanie do tej osoby, która tak nas boleśnie zraniła.

I potrafiłybyście tak po prostu zrezygnować ze świetnego faceta, którego kochacie... mnie też to bardzo boli, ale nie wiem czy umiem z nim zerwać Oczywiście, że tak. Zerwałam wprawdze nie przez zdradę ale przez kłamstwo. Zawsze nalezy kierować się bardziej rozumem niż sercem. Bez względu na to jak mocno go kochasz to gdy on Cię poniża związek nie ma sensu - ponieważ będziesz nieszczęśliwa. Zobaczysz, spotkasz lepszego.

Gość wybaczylam
Hmm.... Ja wybaczyłam zdradę :) Nie wiem dlaczego, mimo że ja nie toleruję takiego zachowania, ale bardzo go kocham i mu wybaczyłam :) Minęły 2 lata od tego wydarzenia i jest grzeczny ;)

Gość
Do czasu, później znowu będzie tak samo.

Jeśli to "tylko" chłopak to nie wybaczyłabym.Jeśli jednak jest się małżeństwem ma wspólne dzieci to odpowiedź nie jest już tak oczywista.Trudno z powodu jakiegoś siedzenia na kolanach rozwalić długoletni ,udany związek tak bez mrugnięcia okiem.

Gość wybaczylam
Co chwile mam takie myśli, że może mnei zdradzi... bo jak raz to zrobił to czemu nie 2... 3... ;] Może jestem głupia i naiwna, ale zaufałam mu jak mi powiedział, że żaluje, że to zrobił...

Gość Straciłam rok życia
Ja kiedyś wybaczyłam mojemu facetowi po tym jak zdradził mnie z koleżanką ze studiów. Klął się na wszystkie świętości i przepraszał, więc mu wybaczyłam... a po roku zrobił to znowu. Teraz żałujei to bardzo, bo zmarnowałam rok życia. Asz strach pomyśleć, że tyle bab zaznaczyło w tej ankiecei, że może wybaczyć...

Gość Machopacho
Dziewczyny, jak tak myślicie to na starcie skreślacie facetów, prawie każdy ma jakieś skoki w bok. To naturalne, więc po prostu dajcie sobie siana.

Gość Bezwzględnie
Machopacho, już sama twoja ksywa mówi jaki jesteś poje**ny. Współczuje twojej dziewczyne. Ja swojej nigdy bym nie zdradził. Jeżeli myślisz o skokach w bok, to chyba jeszcze nie trafiłeś na wystarczająco dobrą...

tego trzeba doświadczyć, żeby obiektywnie odpowiedzieć na to pytanie... zdradziłam mojego faceta, myślę,ze jednorazowy skok w bok mogłabym wybaczyc, ale stała kochankę NIGDY!