Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość life is so fucking brutal

wyslalam gosciowi zczata swoje najlepsze foty ...

Polecane posty

no zwałe zapodał typ i tyle, ja bym nawet jeśli byś mi nie podeszła wizualnie nie kończył znajomości, a gadał sobie dalej..spotkał się nawet, znaczy że mu tylko o sex chodzilło a się mu nie spodobałaś. chciałaś szczerej odp to masz

Gość bo sam jest paszczurem
no niestety, nie wszyscy są kulturalni i szarmanccy ;) a pisząc z obcymi ludźmi, powinnaś byc na to przygotowana. Olej to, czym sie martwisz :)

no olewam to....ale to tylko utwierdza mnie w moim podejsciu do facetow,choc wcale tego nie chce..wychodzi na to ze najlepiej sobie sponsora znalezc tak jak mi proponuja na tym cholernym czacie, bo zwiazku z facetem to ja nie stworze....

ale ja trafiam tylko na takich...w zyciu pryw tez...albo proponuja mi sex albo nie maja smialosci(?) mnie zarwac..nie zebym sie uzalala nad soba, bo sie juz do tego przyzwyczailam, ale takie sa fakty..

Gość umarłam ze śmiechuuuu
Do autorki - jak głupim trzeba być, żeby wysyłać obcym ludziom swoje zdjęcia? I to zapewne od razu, po paru minutach rozmowy na czacie? :O A tak ogólnie - najlepszy w tym temacie jest wpis podszywacza - kretyna: "nabijane CUKINIAMI legginsy" !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

hehe, też tak miałam. Nie wierzyłam, że kiedykolwiek spotkam normalnego faceta. I znalazłam.............na necie :D

no ale on mi wyslal pierwszy! spodobal mi sie to mu odeslalam...chcialam po prostu sie umowic z kims na jutro bo juz mam dosyc sleczenia and ksiazkami w domu...a teraz juz mi sie wszystkiego odechcialo..

teraz jest moim mężem :)

Gość umarłam ze śmiechuuuu
Jezus Maria, dziewczyno, nie umawiaj się na spotkanie po paru minutach rozmowy na czacie!!!!!!!!!!!!!

do"bo sam jest paszczurem"-> wow to fajnie ze trafilas na kogos w porzadku...mi sie to nie przytafia iw atpie zeby sie przytrafilo kiedykolwiek.odnosze wrazenie ze dzisiejsi faceci sa totalnie nienormalni. nie chodzi o to ze mam duze wymagania , ja chce po prostu poznac kogos normalnego , na kim moglabym polegac, i nie bylby ani pantoflarzem( nie kreci mnie taki motyw), ani chamem, no i mialby pomysl na zycie, zeby nie trwac w marazmie bo to cos czego nie cierpie.

ale o co chodzi? juz sie kiedys umowilam na randke z neta i nikt mnie nie zgwalcil..zawsze w mscu publicznym sie umawiam, typu kino, restauracja...duzo osob tak robi....

jasne, że nie można sie umawiać po paru minutach rozmowy. Ale jesli gadka sie klei, fajnie sie rozmawia, to czemu mieliby sie nie umówić. Przeciez nie muszą sie spotykać w ciemnym parku czy uniego w domu, ale gdzieś w kawiarni np. Mówie z wlasnego doświadczenia, że czasami warto zaryzykować :)

a ty Camp Kill to straszna pesymistka jesteś. Zawsze zakładasz najczarniejsze scenariusze?

Gość no brak mi słów normalnieee
Ile Ty masz lat? Gdzie są Twoi rodzice? :O Litości, po pierwsze 90% ludzi na czacie to znudzeni małżonkowie, pedofile, pryszczaci i smarkaci onaniści, kolekcjonerzy zdjęć, frustraci, zboczeńcy i osoby upośledzone umysłowo (to nie ironia, mam na myśli osoby naprawdę chore). Umawianie się z takimi osobami jest niebezpieczne, nawet w miejscu publicznym. A jeśli nawet nic Ci się nie stanie fizycznie, to wystawiasz się na różne upokorzenia, jak np. to, które opisujesz. Na czacie można poznać kogoś wartościowego, zdarzają się takie przypadki, ale to trzeba najpierw pogadać na różne tematy, przejść na, powiedzmy, GG, zobaczyć, co ma do powiedzenia, jakie ma poglądy... A nie wysyłać po minucie rozmowy na czacie swoje fotki i wystawiać się do oceny jak zwierzę na targu :O

Gość no brak mi słów normalnieee
Camp Kill ma rację, nareszcie jakiś porządny, rozsądny mężczyzna na tym forum :) Pójdziecie do kawiarni, koleś wrzuci Ci narkotyk do herbaty i do widzenia, dziecko. Przecież po minucie rozmowy na czacie nie wiesz nic o tym człowieku, to może być najgorsza kanalia!

ja rozumiem że 14 letnie dziecko daje się nabierać(i to rodzice powinni wtedy pilnować takich dzieci podczas czatowania itp) ale mniemam iż dorosła baba taka łatwowierna, oczywiście masz szanse że trafisz na kogoś poczciwego, ale uwierz że więcej typów to jednak chujnia

dzieki za rady i generalnie juz sie chyba nie spotkam z nikim z neta przez najblizszy czas, bo powaznie zastanawiam sie nad sponsroem....inaczej zostane dziewica do smierci....

blokers-no way;p