inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 .......... ja za to że stworzył tak wspaniałego człowieka....................jak ja:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprzedam kalosze za 3 grosze 0 Napisano Styczeń 15, 2010 jestem ateistka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 15, 2010 A także za to, że ten człowiek uśiwadomi nas, iż jutro będzie sobota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żeli papą86 0 Napisano Styczeń 15, 2010 literówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SłodkaCzekolada 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Za wszystko co dobrego mi daje:-P A ty jesteś nadzwyczaj skromny.:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yogur naturalna Napisano Styczeń 15, 2010 za zdrowie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the_crawier 0 Napisano Styczeń 15, 2010 że pozwolił mi jeszcze żyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za nic Napisano Styczeń 15, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skuzik Napisano Styczeń 15, 2010 za kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 O sobocie jeszcze nic nie powiedziałem...............:P.......... tu leja-----wszystko na dobrej drodze???:))))..................mnie też daje wszystko co dobre............poczynając na zdrowiu...............jak i na całej reszcie;)))) kończąc na mojej...........inteligencji i mądrości:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parle moi 0 Napisano Styczeń 15, 2010 za internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaskader Napisano Styczeń 15, 2010 że co rano mogę się wysrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 tu leja-----siema :))))))))))) parle moi------- za internet ja również dziękuje............... bo to najlepsza rozrywka..................... Kaskader----------czyli pewnie dziękujesz za to że nie masz zatwardzenia??:))))))):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Trza sie cenic..............................:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach