Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa nie jest

Czuję,że przyjaciółka dziwnie mnie traktuje...

Polecane posty

Szkoda że wczoraj nie dołączyłam się do Waszej wieczornej dyskusji, bo temat jest mi równie bliski. Przyjażń to bardzo potrzebna nam sprawa, ale toksyczna przyjażń nas niszczy. Jakiś czas temu zrobiłam "przesiew przyjaciół". Efekt - zostału zaledwie paru ale tych prawdziwych. I wiecie co? Czuję się teraz rewelacyjnie! Mam czyste relacje. Polecam. Pamiętajcie, że nie warto czasem męczyć się w jakiejś relacji która jedynie przynosi Wam smutek czy złość.

Gość a ja mam kolezanke ktora kiedy
wiesz autyczka?tez mis ie tak zdaje ze ona ma znamiona pasozyta ta kobieta...tylko jak z takimi walczyc?

Gość upupupupu

Gość mmmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oj , moja jest bardzo toksyczna, już ze dwa lata jak coś jest nie tak, spotykamy się bardzo rzadko - raz, dwa w miesiącu i to przypadkiem , przy okazji tych różnych spraw , które nas łączą, żadnych zwierzeń , rozmów , właściwie prawie spotkania oficjalne, jakaś tam wymiana info o prywatnych sprawach - ale bardzo oficjalnie.... A ja ciągle nie mogę sobie z tym poradzić... Tyle ,ze już nie ma we mnie agresjii, tylko żal... Tak sobie myślę ,że chyba potrzebuję terapii

Gość NieUmiemKlamac
tez mialam kiedys taka "przyjaciolke", ktora odzywala sie tylko jak cos chciala.... ta laska NIE JEST twoja przyjaciolka, skoro odzywa sie tylko jak potrzebuje, a na twoje potrzebby nie zważa. jeśli zależy Ci na tej znajomosci to mozesz sprobowac z nia porozmawiac, ale watpie, zeby to cos dalo. najpewniej ona sie obrazi albo powie, ze "cos wymyslasz" i dalej bedzie tak samo.

Gość mmmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ale jak się od tego uwolnić????