Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość expertise

Oto jak kobiety postrzegają zachowanie facetów przez pryzmat urody

Polecane posty

Gość expertise

Jeśli jest on: przystojny- inteligentny brzydki-przemądrzały przystojny-pewny siebie brzydki- nachalny przystojny-oszczędny brzydki-sknera przystojny-męski brzydki- bez kultury przystojny-zadbany brzydki-zniewieściały niestety kobiety mają 2 standardy oceniania tych samych cech u facetów...

Gość wwrrr
Trzeba przyznać, że całkiem nieźle to ująłeś. Ale to chyba świadczy o tym, żeś przemądrzały.

Aczkolwiek tylko na początku, rozsądna kobieta wnet rozgryzie brak zależności w tej zależności :)

Gość expertise
ale to są przykłady z życia wzięte .........zresztą o dziwo kobiety nie zaprzeczają , bo w duchu same się pewnie uśmiechają do siebie bo nie raz miały podobnie :)

Gość Mirabella ...
Akurat znam pierwszą wersję ... :D

Gość smiejcie sie
ale tak jest :D ja na szczescie z tych inteligentnych :p

Gość no brak mi słów normalnieee
Co za bzdety? Brzydki - zniewieściały??????????????

Gość wwrrr
To nie są przykłady, tylko stwierdzenia najwyżej, niekoniecznie prawdziwe, swoją drogą.

jeśli robiłeś badania wśród gimnazjalistek & lasek w białych kozakach to może tak. w ogóle co ma uroda do kultury, bycia przemądrzałym czy czegoś tam jeszcze? i jak brzydki może być zniewieściały? to zazwyczaj ładni i wymuskani uchodzą za zniewieściałych/gejowskich. coś ci się popieprzyło :P

Gość Bella Cullen
Ale ja tak wywnioskowałam z czynów:D męski, inteligentny, PEWNY SIEBIE :)

Gość a może powiedz co znaczy
"przystojny" i "brzydki" bo u kobiet to trochę bardziej płynne pojęcie niż u facetów.

Gość expertise
chodzi mi jak facet nie ma ładnej buzi ale mimo to chodzi na solarium , nosi obcisłe ciuchy itd

Gość pappi
coś w tym jest.. poznalam niedawno faceta, ktory byl bardzo pewny siebie- wrecz zarozumialy, doskonale zdawal sobie sprawe z tego jak wyglada i jak go oceniaja kobiety..Faktem jest ze gdyby był brzydki uznalabym go za totalnego dupka i niekoniecznie dyskutowalabym z nim o czymkolwiek

Gość wwrrr
jak facet ma ładną buzię i chodzi na solarium, to jest jeszcze bardziej zniewieściały niż brzydki z solarium, bo bardziej się jego 'zniewieściałość' w oczy rzuca

Gość Mirabella ...
Ale to logiczne ... na przykładzie: widziałam dzisiaj laskę w krótkich spodenkach ... hmm... grube, krótkie nogi i twarz kompletnie niewyjściowa z denkami na nosie, tłustymi włosami ... spodenki wrzynały się w jej grube ciało ... reszta ubrania niewyjściowa ... I ogólnie te spodenki mogłyby być seksowne na innej ... Zatem pytanie: Czy te spodenki były seksownym ubraniem? hmm ...odp. w zależności od tyłka, na którym są ...

A jak ma ładną buzię i ciało, ale łazi na solarium i nosi obcisłe ciuchy, to niby nie jest zniewieściały? :D A fuj :D Żelek ma rację.

Gość Mirabella ...
Tak samo jest z oceną człowieka ... Jeśli nam się podoba ogólnie, to inaczej widzimy daną cechę, niż tą samą u jednostki której nie akceptujemy ...

Gość expertise
skoro ci z ładną buzią i solarką są tacy "zniewieściali" to dlaczego zazwyczaj widuje się ich z największymi pięknościami ?:D

Kolejne brawa dla Żelka. Swój ciągnie do swojego :D Zniewieściałe cioty z solarką na ryju i wydepilowaną klatą łączą się w pary z pustymi laluniami spalonymi na pomarańczowo i z cyckami na wierzchu :D A piękne z natury kobiety, które nie muszą się opalać i pacykować toną tapety, wybierają naturalnych, męskich facetów.

Gość a ty to ktory jestes
przystojny czy brzydki, hę?