Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajataka

SEX ex byl zajebisty!!obecnego faceta kocham ale..

Polecane posty

Gość takajataka

brakuje mi tej spontanicznosci , zajebistego sexu do rana! zabaw w wannie pod prysznicem , oralnej podniety, nie ma TEGO CZEGOS!

Gość takajataka
brakuje mi takiego sexu, kochalismy sie wszedzie gdzie sie tylko dalo! roznego rodzaju zabawy , gadzety,zadowalal mnie zawsze , czasem kochalismy sie do rana,ciagle cos nowego! brakuje mi tego , czasem zaluje ze zerwalam ten zwiazek , tesknie za nim

Gość takajataka
a obcny facet... no coz jest mily kochajacy, ufam mu , wiem ze mnie kocha , mam PRAWIE wszystko oprocz sexu ((( a to dla mnie bardzo wazne, eks chce do mnie wrocic , nie wiem co zrobic, jak tylko o nim pomysle juz mam ochote

Gość rrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeee
a dlaczego tamten zwiazek sie zakonczyl? i z czyjej inicjatywy?

Gość takajataka
tak naprawde to z mojej, on chcial juz kilka razy wrocic, ale ja nie nie chcilam, teraz im dluzej go nie ma tym bardziej mi go brakuje, ale z tym obecnym tez mi jest dobrze, nei chcialabym go skrzywdzic, ale nei ma tego czegos, jednak sex z wiazku jest bardzo wazny

Gość schizofrenik paranodalny
nie można mieć wszystkiego :) bo o co byś zabiegała w dalszym życiu

Gość takajataka
teraz ciagle mysle o ex, wlasnie teraz oddalabym wiele by moc sei z nim pokochac

Gość takajataka
masz racje , nie mozna miec wszystkiego, niestety

to po prostu zrób to co czujesz! po co masz być z jednym jak myslisz o drugim??? tylko go skrzywdzisz!

Gość dr. Evil
jak to twierdzą kobiety? że to faceci mają rozum w genitaliach, tak?

Gość myslę ze namiętnosc
w związku jest bardzo wazna, jesli nie najwazniejsza. ze wszystkich rzeczy, seks z kims, kto cię nie pociaga, jest najgorszą

Gość takajataka
albo milosc , albo sex,, hmm nie ma tak albo albo, prawdziwy zwiazek to milosc i sex

Gość ja mam miłość ale sexu mało

a który z tych 2 zwiazkow byl wg ciebie prawdziwy?

Gość takajataka
jestem b. namietna kobieta potrzebuje sexu , z obecnym partnerem owszem jest. nawet czesto , ale to nie to samo , nie ma tej dzikej namietnosci,z ex namietne rozmowy podczass sexu, masturb. uwielbialam jak to dla mnie robil a ja dla niego, jeki rozkoszy, spontaniczne syt.brakuje mi tego bardzo, obecny partner hmmmm poprostu wstydze mu sie o powiedziec o swoich dzikich fantazjach, a pragne czasem takiego spontanu dzikiego pieprzenia

Gość takajataka
hmmm ktory prawdziwy, poprzedni zwiazek byl taki naturalny , taki zwyczajny, prawdziwy tez, wiem ze kochal mnie na swoj sposob, ale nie okazywal uczuc, ten jest inny , spokojny , ustabilizowany , dojrzaly i napewno prawdziwy wiem ze mnie kocha ,tego jestem pewna okazuje uczucia wiem ze zrobilby dla mnie wszystko i co najwaniejsze ufam mu

no to juz wiesz jak bylo kiedys i jak jest teraz, pozostaje sobie tylko odpowiedziec na pytanie co wolisz?? a dlaczego sie rozstalas z tamtym?

Gość takajataka
wiem ze milosci nei mozna kupic, czuje sie kochana, ale nie wiem czy ja wytrwam w tym zwiazku, za nic w swiecie nei chcilabym slrzywdzic mojego partnera, choc myslami go krzywdze myslac o ex, ale nic na to nie poradze choc bym chcila:(

Gość takajataka
bylam bardzo o niego zazdrosna, nie radzilam sobie z tym, brak zaufania,zawsze mielismy konakt z soba, on wiele razy chcial wrocic od mnie, ale nei chcilam

wiesz co,nie chce cie urazic,ale najczesciej zazdrosne sa osoby,ktore maja niskie poczucie wlasnej wartosci... nie jestem oczywiscie na Twoim miejscu,ale ja dla zajebistego seksu nie zrezygnowalabym z tego spokoju ktory teraz masz (bo przypuszczam ze juz nie jestes taka zazdrosna) i z tego ze ktos potrafi okazazc mi uczucia; kwestia powaznej rozmowy z partnerem i pracy w zwiazku i bedziesz miec taki sam spontan jak wczesniej

a moge zapytac ile masz lat?

Gość takajataka
29

dziewczyno,to młoda jesteś!!! z doświadczenia wiem że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, potem możesz tego bardzo żałować! i przede wszystkim, jak juz masz kogoś innego,to zerwij tamten kontakt,bo z tego nic dobrego nie bedzie :(

Gość takajataka
moze nei dokoncsa poczucie nizszej wartosci - po czesci moze i tak, ale ja bardzo s balam sie tego iz go moge stracic,nie wytrzymalam, dalam mu wolnosc i odeszlam, mial ogromne powodzenie u kobiet, szarancki , piekny umiech , widzilam jak kobiety za nim szaleja , nie wytrzymalam