madziulek30 0 Napisano Styczeń 15, 2010 JAK CZEST MIALYSCIE USG W CIAZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chodziłam prywatnie Napisano Styczeń 15, 2010 i usg miałam co wizytę czyli co miesiąc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachakrakow31 Napisano Styczeń 15, 2010 ja tez mam co wizyte robione usg - tez chodze prywatnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachakrakow31 Napisano Styczeń 15, 2010 dodatkowo robilam sobie usg 4d ale to juz w specjalnej klinice -chcialam miec pamiatke w formie filmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8507 Napisano Styczeń 15, 2010 Chodzę prywatnie, USG mam na każdej wizycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylek_85 0 Napisano Styczeń 15, 2010 Ja póki co 4 razy w: 7,13,22,31 tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulek30 0 Napisano Styczeń 16, 2010 ja mieszkam obecnie w anglii.normalnie usg wykonuje sie to pomiedzy 11-13 tygodniem ,a nastepne okolo 20 -22 tygodnia.ja na samym poczatku ciazy bylam u swojego prywatnego ginekologa.wg usg wyszla koncowka 4 tygodnia.widoczny byl pecherzyk ciazowy 2 mm.po powrocie mialam ustalony termin na moje takie pierwsze normalne usg.wyszedl 13 tydzien+1.na nastepna wizyte ide 1 marca czyli bedzie to 20 tydzien i 6 dni.tutaj nie mam zamiaru latac prywatnie,bo jest to dosc kosztowne ,w przeliczeniu okolo 500-600 zl.jeste pelno polskich ginekologow w londynie.o jakims dobrym jeszcze nie slyszalam.wiec uwazam ze jak nic sie nie dziej nie ma potrzeby chodzic.a jakie mialyscie badanie w ciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saleminka8 Napisano Styczeń 16, 2010 przez NFZ robią 3 razy,ja chodziłam do gin państwowo,ale moja gin przyjmowała również prywatnie,więc i prywatnie chodziłam,a usg łącznie miałam 9 razy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach