Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina1974

jak sobie radzicie ze stresem w pracy???

Polecane posty

Gość nina1974

prosze o rady.....

Gość nina1974
bo ja na ten przykład podjadam słonecznik, dłubię w nosie i strzelam kuleczkami w koleżanki

Gość nina1974
bardzo zabawne podszywie:)pozdro

Gość nina1974
pozdro, pozdro, ale jak jestem bardzo zestresowana, to potrafię kogoś ugryźć, ostatnio np. ugryzłam pana inspektora w napletek, tak mnie zdenerwował :O

Gość nina1974
ja niestety szybko sie stresuje ........ i pozniej spac nie moge,analizuje,mam niechec zeby isc do pracy,po prostu sie boje.......troche to smieszne,bo czlowiek juz niejedno gorsze wydarzenie przezyl.......ale to siedzi we mnie

Gość ottovonbismarckk
cwicz kobieto cwicz! :D wysilek fizyczny najlepszy jest

Gość nina1974
uwierz mi,ze w mojej pracy niezle sie nacwicze:)

Gość pan inspektor
wierze Ci, wierze, tylko tak sie nie denerwuj :D

Gość mmmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a co Ty masz za problemy.... Inni na przykład mają raka- to jest problem... a praca- jest dla ludzi... Też się stresuję, mam rąbniętą szefową z chorymi ambicjami... która daje chore terminy Asertywność kobieto- ostatnio powiedziałam otwarcie- nie zrobię tego , bo się nie wyrobię- podziałało....

Gość nina1974
zgadzam sie......sa wieksze problemy niz taka drobnostka........

Gość ottovonbismarckk
e tam od razu o raku pierdolicie jakby miala raka to by sie nim przejmowala, jak nie ma to po co takie glupoty wygadujecie. a dzieci w afryce umieraja z glodu... kazdy martwi sie tymi problemami ktore go dotycza, chocby nawet dla innych wydawaly sie blahe...wiadomo ze zawsze moze byc gorzej itd...ale moze tez byc lepiej. niech kazdy zajmie sie wlasnym problemem...

Gość JAK BYĆ PEWNĄ SIEBIE W PRACY ?
pomóżcie! ...jak Wy sobie poradziliście ze stresem gdy zaczynaliście pracę?? ja ze stresu robię gafy :( a nie chcę wyjść na głupka, bo ogólnie nie jestem głupia (jednak czasem już się zastanawiam...)

Gość Czyński
puszczam bąki

Gość bbbbbbbbbbbb
tez się za głupka nie uważam, staż pracy mam nie byle jaki a na stres sposobu jak dotychczas nie znalazłam.Kiedys było całkiem fajnie w pracy, teraz czasy takie,że strach się odezwac do koleżanki obok, bo zaraz doniesie szefowi a i jeszcze cos doda od siebie.Generalnie wszyscy mamy problem z pracą i stresem z nią związanym.Staraj się łapać dystans,pielęgnuj zycie rodzinne i nie przejmuj sie tak bardzo.Rób swoje najlepiej jak potrafisz i tyle w temacie.