Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n i e p o z o r n a

Jakich lubicie facetów?

Polecane posty

Gość n i e p o z o r n a

według mnie musi być z poczuciem humoru, nawet pewny siebie no i... wygląd:szczupły, najlepiej bardzo szczupły(nie wiem dlaczego, po prostu), uroczy uśmiech i oczy...:) ale to taki ideał:) lubię różnych:)

Gość n i e p o z o r n a
lubię jak facet ma twardą pałę i grzmoci 45 minut bez wyjmowania :)

Gość ottovonbismarckk
hmm przede wszystkim zabawnych ze specyficznym poczuciem humoru, tacy od razu sa dla mnie rowniez bardzo seksualni :D bez humoru to nieeeeee :P

Inteligentny, troskliwy , zarazdny z poczuciem humoru.No i musi dbac o zeby :) Tak, to jest moj ideal :)

Gość ottovonbismarckk
Marzę w ciszy o dzielnej załodze pancernika Bismarck sądzę że po długiej wyczerpującej żegludze to dupczyli by mnie tak jakbymbyła najpięknięszą kobietą na świecie :)

Gość n i e p o z o r n a
tym podszywaniem się chcesz się jakoś dowartościować czy co? Umiesz zadać lepsze pytanie czy jak?

Gość ottovonbismarckk
lubię poczucie humoru podczas sexu :) jak mówi do mnie "ty mała kurfiszonko z hu jkiem pod pisdką :-D

Gość werfwefwev
ja lubie swojego meza :) czasami glupio gada co mnie wkurza, zna durne kawaly,jest troche naiwny,smierdza mu stopy po pracy, czesto wysiaduje przed kompem-w sumie to jego praca...ale. poza tym jest spontaniczny, odpowiedzialny, przyjacieski, kochany psiunio, taki troche moj sluga :P i starsznie go fofam.kocham znaczy sie :) takich lubie

Gość ottovonbismarckk
o kurwa hahaha chociaz wole mniej prymitywne podszywy :D

Gość n i e p o z o r n a
to jest moj ideal, ale tak w ogole to lubie roznych facetow, rudych, garbatych, szczerbatych z obrzydliwym zapachem z ust, wlasciwie to im bardziej jest zakrecony, tym bardziej mi sie podoba :)

Gość idealny-glen b
Glupia blondyna z dużymi (zawsze jędrnymi cycami) której hobby to seks gotowanie i sprzątanie ;). poważnie to załóż Grill temat taki i nie rób tu smietnika .

Gość a ja to lubię takiego
skrzyzowanie komandosa z siostrą miłosierdzia

Gość historyk- glen b
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bismarck_%28194 0%29 zapewniam że 2600 osób regularnej załogi męskiej stanowiłoby co najmniej duże pole wyboru jeśli chodzi o aspekt seksualny .

Gość n i e p o z o r n a
nie, różnych znaczy różnych i tyle...dużo zależy od charakteru jeśli chodzi o wygląd.

Gość ottovonbismarckk
hahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość n i e p o z o r n a
zadałam najnormalniejsze w świecie pytanie;], umie ktoś zachowywać się na forum?

Gość n i e p o z o r n a
duzo zalezy od charakteru jesli chodzi o wyglad :O nie zwracajcie na mnie uwagi tak tylko sobie bredze 🖐️

Gość n i e p o z o r n a
no, a nie jest tak? nikt nie ma tak,że całkiem przeciętny facet z dodatkiem fajnego charakteru jest bardzo intresujacy? Po co się oszukiwać?

Przede wszystkim inteligentnych, mających duże poczucie humoru i pasje, w których się mogą zatracić, słuchających muzyki takiej jak ja. Jeśli chodzi o wygląd: czarne włosy, blada skóra, zielone oczy, szczupły. To mój ideał :P

Gość n i e p o z o r n a
a jeszcze lepiej fajny charakter z dodatkiem fajnego faceta, od razu jestem jego ;)

Gość charakterny - glen b
Niestety facet musi mieć całkiem pokaźny portfel zainteresowań, bogatą wyobraźnię , duże dziedzictwo rodowe, złote serce, platynowy uśmiech no a tak w skrócie więcej kasy niż rozumu :)