Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca30t

Hipp,Nivea Baby czy Bambino?

Polecane posty

Gość pytajaca30t

Które kosmetyki dla maluszka najlepsze?

Gość ja kupowalam ............
bambino tanie i dobre zreszta nivea i bambino produkuje ta sama firma Beiersdorf( sama sprawdz jak nie wierzysz ) tyle ze nivea ma ladniejsze opakowania i jest drozsza . tak samo jest np. z pasta colgate i colodent - producent ten sam palmolive a cena kazdej inna . hippa nie kupowalam

a ja polecam kosmetyki rossmanowkie babydream. Są tanie i jako jedne z nielicznych na rynku ( ile nie jedyne!) nie zawierają parafiny.

Gość ja też Rossanowskie
Babydream polecam, lub kto ma dostep to Babylove z Dm ...mają dobre składy w odróżnieniu od Nivea i są tanie

Gość ciekaweeee
a dokłanie o co ci chodzi???

Gość a o co chodzi
z ta parafina ? jest zla dla dziecka ?

Gość ja też Rossanowskie
dokładnie brak SLS - któy może miec działanie rakotwórcz, PGE - konserwant - podobnie, propylene glykolu - również, brak olei mineralnych robionych z ropy naftowej - posmarowałabys świadomie dziecko ropą? no i brak parafiny - tez robionej z ropy - to raz - dwa zbędny zapychacz dla zdrowej skóry, który nie ma żadnych wartości... oliwka Hipp - moja ulubiona :)

Gość bellusia
Babydream (mają fajny "naturalny" skład) lub Hipp, z BAmbino tylko krem na odparzenia

Gość pytajaca30t
Dzieki dziewczyny:)ja slyszalam o tych kosmetykach z Rossmana ale niestety mieszkam w malym miescie i Rossmana tutaj niemam:( wiec skoro piszecie ze Hipp jest bez parafiny to sie chyba zdecyduje na niego.A jesli kto napisalby co dokladnie uzywa z Hippa to byloby super:)

Gość 40tysiecy
uzywam calej serii tych kosmetyków plyn do kapieli okolo17zł zel do mycia ciala i wloskow okolo 15zł mleczko do ciala okolo 12 szampon okolo 7 krem na odparzenia - 7zł krem do buzki - 7zł krem na wiatr i chłod - 7zł oliwka - 11zł husteczki okolo 8zł ( auchan ma najtansze) w innych marketach minimum 10zł za paczke

Gość Karola87
ja używam bambino ale musze zmienić mój maluch ma suchą skóre na co?????????????

Gość lauryn
hipp i babydream pod względem składu najlepsze, z tym że babydream dużo tańsze.

ja używam hippa: oliwka, żel do mycia ciała i włosów, mleczko do ciała.