Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytocośznaczy

Ciągle się gapi!

Polecane posty

Gość czytocośznaczy

Pewien facet, zawsze gdy przechodzę obok niego, gapi mi się prosto w oczy. Trochę niezręcznie się z tym czuję. Nikt inny oprócz niego tak nie robi. Czy to coś może znaczyć, czy mam to ignorować?

Gość 32rwerwerwer
a podoba sie czy nie?

Gość czytocośznaczy
Nie znam go... ale z wyglądu jest ok ;)

Gość może ma wytrzeszcz oczu

Gość czytocośznaczy
:D

Gość 32rwerwerwer
jak robi za kazdym razem jak cie widzi to znaczy ze zwraca na Ciebie uwage...decyzja nalezy do Ciebie- chcesz to cos zrobisz nie chcesz- nie

tez tak mam - zawsze jak ide na przystanek to widze czekajacego tam faceta na autobus. Jezdzi tym samym co ja. Juz mnie denerwuje ten jego wzrok

Gość czytocośznaczy
No ale co mam zrobić, jeżeli znamy się tylko z widzenia?

Gość 32rwerwerwer
usmiechnij si, zgadaj - niech zobaczy ze gotez zauwazasz a nie chcesz zjesc jak powie dzien dobry

A w jakiej to jest sytuacji pracujecie razem w jednej firmie np. czy spotykasz go w warzywniaku? Spodobałaś się mu, wysyła Ci sygnał i zwraca na Ciebie uwagę jeśli Ci się podoba to stoi na przeszkodzie chyba, że masz już swoją połówkę, jeśli nie to odpowiedz na sygnały być może okaże się super gościem i poznacie się bliżej. Powodzenia.

Podoba ci się a Ty go zmuś do "wydania odgłosu paszczą". Np spytaj - "czy mam coś na twarzy ponieważ uporczywie mi się przyglądasz" albo wprost "chcesz coś powiedzieć?". Przejmij inicjatywę bo ci "dziurę wypali" tym wzrokiem :)

Gość Nie czekaj
Może to miłość Twojego życia a Ty przechodzisz tak obojętnie :)

Gość Miałam podobnie
Też podobał mi się pewien chłopak jeździliśmy jednym autobusem do pracy, zwracał na mnie uwagę rzucając mi spojrzenia ja raczej uciekałam wzrokiem, ale pewnego dnia sidłam koło niego i zaczęliśmy rozmawiać i tak się poznaliśmy i jest miło :)

Gość Tak to już jest
To się nazywa miłość od pierwszego spojrzenia.

Gość klsklsl
Wpadłas mu w oko to pewne jest jak przystojniak to brac........:)

Gość no przystojniak
ale jak go brac:D? Na siłę z przystanku, auta, ulicy:D? opiszcie;)

Gość Normalnie
Zależy gdzie się spotykacie i jaka to jest sytuacja.

"On ją widzi, ona spogląda gdzie indziej, nie widząc tego, że on na nią patrzy, oboje idą naprzeciw siebie po schodach w szybkim tempie, zresztą warto dodać, że on patrzy na nią dosyć obojętnie - bez wątpliwości czy go żar jakiś zajmie, bo jej widok nie wstrząsa jego libido bynajmniej i jeszcze tylko dodać pozostaje, że zaraz się miną pewnie nie zauważając nawzajem, bo oboje w pędzi graniczącym z paniką, tak potwornie spieszą się do nikąd, tak biegną gdzieś pod nieistniejący adres, że aż trudno uwierzyć, że to skończy się tak nagle, bo jakby czując to co ma przyjść ona go widzi i spostrzega, że on zauważa, że ona patrzy. Przejawiając styl co raczej nie jest znany tubylcom nieruchomieją i patrzą na siebie milcząc i stoją tak wymownie przez parę sekund, temu co jest w nich dosłowne na przekór, a ich oczy przez ten moment, bez żadnych romantycznych mrzonek są dla siebie bardziej niż znajome. Nie wiedzą nic o sobie i do głowy by im nie przyszło, że na tę krótką chwilę wiedzą o sobie wszystko niemal. To gasi we mnie cynizm, bo sprawia, że jest coś między nimi czego nie podejmę się wysławiać."

Gość plklepi
uppppppppp

Gość Kocham Mocno
Look at me tonight;)

Gość taka jest prawda najprawdziwsz
jesli zagaisz jak ci podpowiada Mellygion to juz mozesz sie pozegnac z tym gosciem :O takie oto sa rady sfrustrowanej lesbijki :O

Moja siostra ma podobną sytuacje.Koles jest instruktorem tanca dla dzieci,zaprowadzała na jego lekcje naszą małą siostrzyczke i sie zaczęło.Mowi ze on nie spuszcza z niej wzroku.Chłopak jej sie też podoba.Zapisała sie na taniec dla dorosłych i teraz ma nadzieje ze cs z tego wyjdzie.Mówi tylko ze strasznie rozprasza ją wzrok instruktora w czasie tanca:)

Ale ona również się usmiecha do niego,ale nic wiecej.Też mysle ze jest niesmiały.Tak mysle cały czas co by tu wykombinowac zeby cos z teg było.Strasznie zależy mi na jej szczęsciu,bo jeszcze pare tygdni temu była w rozsypce.Jak go widzi humor jej sie poprawia błyskawicznie:)

Gość To może tafili na siebie
i coś z tego będzie.

Gość czytocośznaczy
aha jeszcze dodam, ze podczas tego gapienia sie często gmera ręka w kieszeni i dziwnie sapie, co to może znaczyć? :classic_cool:

To znaczy, ze ma mendy. Jak jest Hiszpanem napewno nazywa sie Mendoza.

Gość gwoli wyjasnienia...
Ciągle się gapi! Tez mialam takie rozterki jak mialam 16 lat...

Gość upupupupupupup
up