Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a w rezultacie to chyba finito

nie pojechalam dzis wczoraj do faceta bo..

Polecane posty

nie mam zbytnio kasy- powiedzialam mu, ze nie mam kasy zeby jezdzic co tydzien a on na to : "no spoko". i koniec tematu. zaczynam wiec samotny weekend. jest mi przykro. chyba zasadze komus kopa w dupe lada dzien :(

Gość zaciekawiona amerykanka
a jak daleko od siebie mieszkacie i jak dlugo jestescie ze soba?

jakies 15 minut pekaesem :o a w kilometrach to nie wiem :o

spotykamy sie 3 miesiace. mieszkamy w miastach oddalonych od siebie o ponad 200 km. on teraz nie pracuje, szuka zajecia, ja studiuje. z jednej strony deklaruje ze mu zalezy i gdy jestesmy razem czuje to a z drugiej ten totalny brak inicjatywy zaangazowania gdy jestesmy daleko... dobija mnie to.

Gość a moj facet
w ogole sie do mnie nie odzywa.. po 3 latach zwiazku tak po prostu przestal sie odzywac, odpisywac na smsy, odbierac telefonu.. :O musze byc naprawde zla osoba skoro tak robi. niesamowite, najpierw kochal i zyc beze mnie nie mogl a teraz tak po prostu jakby nigdy nic zerwal ze mna kontakt bez slowa

Gość zaciekawiona amerykanka
200 to niezle (uznaje ten wpis o 15 min za podszyw).. Nie jest to tania wyprawa, raz Ty raz on.. Nie ma kasy - trudno, umowcie sie na gg, skypa albo tel... Takie czasy ;/;/

powiem Wam szczerze, ze liczylam ze on powie cos w stylu " bardzo bym chcial zebys przyjechala, mozemy podzielic sie kosztami skoro tylko ty ruszasz sie z domu i przyjezdzasz specjalnie do mnie " albo cos w tym stylu. czy to by bylo jakies dziwne ?? ja musze miec wszystko albo nic, jestem juz tak steskniona ze mam dosc tego zycia w napieciu, chyba musze zerwac te znajmosc bo to dla mnie za ciezkie...