Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olczaak

Chcę być mamą !

Polecane posty

Gość Olczaak

No właśnie chcę być mamą ,ale mój partner nie. Mam 21 lat i bardzo pragnę dziecka , jednak mój chłopak odmawia, znaczy nie powiedział mi tego w prost tylko naśmiewa się ze mnie i przestał się ze mną kochać. Kiedy ostatnio rozmawialiśmy poważnie o dzieciach itd, powiedział że chce mieć dziecko bardzo się ucieszyłam , powiedział nawet że możemy zabierać się do pracy,jednak on od 2 miesięcy unika kochania się ze mną mówi ,że nie ma siły ani ochoty.. wczoraj gdy leżeliśmy wieczorem w łóżku powiedział ,że możemy wziąć się za pracę była bardzo uradowana ale gdy zaczęłam się do niego przytulać on gwałtownie wstał i wyszedł .. Kobietki nie wiem co robić, dlaczego on się tak zachowuje ?? Pomocy bardzo pragnę dzidzi :)

Gość Olczaak
nikt nie pomoże ???

Gość sprawa jest prosta....
niestety twój chłopak jest gejem :-0

Gość dokladnieeeeeeee
az taka pewna jestes ,ze chcesz miec z tym chlopakiem dziecko?mowic to moze duzo,ze chce i ze mozecie sie zabierac do poczecia,ale kiedy przyjdzie co do czego to wiesz,ze Ciebie i dziecka nie zostawi?masz pewnosc w 100%?moze najpierw zalegalizujcie zwiazek,a potem myslcie o dzieciach.skoro unika wspolzycia tzn ze nie chce miec dzieci.nie jestem wiele starsza od Ciebie,ale nie zdecydowalabym sie na dziecko nie majac slubu i pewnosci,ze on naprawde tego chce

Gość Olczaak
Nie jest gejem!!! To że czasem zamyka się z kolegą w łazience, nie znaczy jeszcze że jest gejem!!! Zrobiłam nawet test na stronie gejowniczek.pl i z tego testu wyszło mi że................... to ja jestem gejem. :-(

Gość Olczaak
Tak, tylko że ja nie chcę ślubu.. nie wiem może wydawać wam się to dziwne ale ja nie chcę, bo po ślubie wszystko się chrzani. Może kiedyś tego zapragnę na razie jednak nie .

Gość Olczaak
No i póki co nie są jeszcze u nas legalne związki homoseksualne.

Gość Olczaak
Ej.. nie podszywaj się pode mnie .. to są prawdziwe problemy a ty zwyczajnie się nabijasz ...

Gość dokladnieeeeeeee
zrobisz jak uwazasz.nie wiem dlaczego teraz jest moda na takie wykolejone rodziny...

Gość Olczaak
Nie po prostu po co brać ślub ? Jak jest dobrze tak jak jest , co zmieni ten papierek? Wiem , wiem dużo zmieni ,ale dla mnie nic..

Gość dokladnieeeeeeee
moim zdaniem mniejsza szansa jest,ze maz Cie zostawi niz chlopak taka jest prawda.bo chlopak zawsze moze umyc rece i powiedziec radz sobie sama albo,ze to nie jego.maz raczej takich szopke nie zrobi.nie chodzi o to,zeby robic cyrki ze slubem,ale zwiazek powinien byc zalegalizowany dla dziecka.a widocznie nie jest miedzy Wami tak dobrze jak piszesz.ile ten facet ma lat?jezeli tyle co Ty albo minimalnie wiecej to nie sadze,aby byl gotowy na ojcostwo.

Gość Olczaak
Mój chłopak ma 24 lata.. :/