Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morrison

najpierw wam odbija a puzniej chcecie wracac kobiety

Polecane posty

Gość morrison

bo tak juz z wami jest, kiedy czujecie sie znudzone chcecie odmiany, zabawy i szukacie tego, poznajecie kogos ale i tak okaze sie ze to facet jak cala reszta, bo nie czarujmy sie, wartosciowych mezczyzn nie ma az tak wielu, wiec gdy juz dostaniecie to co chcialyscie zaczynacie etsknic za byłym, jesli był w porzadku tym bardziej, tylko ze były tez czeka ale do czasu i co dalej drogie panie??warto było??puki trzymacie kontrole to oczywiscie zlewacie faceta, ale jak on sie odkocha to zaczyna sie prawie za kazdym razem to samo

Gość a może by tak
a pÓknij ty sie w glowe :D

Gość morrison
niby dlaczego, taka jest prawda o was, czyż nie??

Gość za mną to były tęskni
ale nie dam mu szansy bo łajzą jest

duzo w tym racji masz.Mezczyzna poukladany, dobry, lojalny, szanujacy i opiekunczy czesto spostrzegany jest jako mniej interesujacy , taki troszke nudnawy.Nie dostarcza adrenaliny i emocji.Ale tylko- czesto.Co bardziej przewidujaca kobieta , taka perelke nie wypusci z rak.Takze , nie przejmujcie sie panowie.Sa kobiety, ktore zakochuja sie i doceniaja przymioty, o ktorych mowa wczesniej. A tak poza tym ,pozdrawiam Cie i zycze szczescia u takiej wyjatkowej kobiety, dla ktorej warto stracic glowe i serce.

Gość morrison
no jesli jest lajza to jak najvbarzdiej uzasadnione, ale gdyby nie był...? a tak czesto sie zdarza

Gość morrison
elena wyjatkowe kobiety sa jak dinosaury:) wyginęły a przynajmniej zyja gdzies poza zasiegiem :)

kobieta może wrócić jedynie do drzwi i zapukać...potem robi odwrót w kierunku odwrotnym do zamierzonego...:)

nie zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama znam wiele cudownych mlodych kobiet, pracuje duzo z mlodymi ,to wiem.Sa , jeszcze raz sa.

Gość morrison
Elena, bez obrazy, to co dla ciebie cudówne wcale takie nie musi byc dla innych, ale ok ok za madra zone ofiatruje pół królestwa:)

Gość też zastanawiam się
po co tyle kobiet staje na ślubnym kobiercu, skoro już chwilę potem szuka "szczęścia" w ramionach kochanków. Na szczęście nie wszystkie, jeszcze można spotkać perełkę.

nie obrazilam sie.Absolutnie.Ale czy mloda kobieta, ktora darzy uczuciem swego partnera, jest uczciwa w zwiazku, zadnych zdrad, ma jasno okreslony cel i wizje zwiazku ,to nie fantastyczna osoba.W dodatku emanujaca cieplem, kobiecoscia, i seksapilem to malo? Ach, Morrison zle patrzysz badz zle lokujesz uczucia.

Gość morrison
taktak tylko niektore perełki sa sztuczne a prawdziwe leza gdzies na dnie:P:P chyba stracilem wiare, niestey nie wszsytko zloto co sie swieci bo i tak zajdzie śniedzią

Gość morrison
Elena byc może, ale ja takiej jak narazie nie spotkałem, zreszta to wszsytko nie wystarczy, bo trzeba umiec jeszcze ze soba funkcjonowac nie tylko w dobrych ale tez w bardzo trudnych chwilach

morrison...zamiast poznawać kobiety pieprzysz jak stara baba i narzekasz mimo , że żadnej wartościowej nie spotkałeś...:)

Gość morrison
ja spotykam ciagle:P:P:P tylko one sa bez wartosci, a co pieprze to moja sprawa:P:P:P

Gość morrison
kobieta nie musi byc poekna ale nie wystarczy ze jest osoba godna zaufania i uczuc musi jeszcze odpowiadac facetowi fizycznie i na odwrót a to zmniejsza szanse do jakies 1-1000 000 czyli dla mnie jest w polsce raptem kilka

to cos Ci napisze.Ja jestem juz stara bo mam 50 lat.Jak mialam 23 lata, bylam w ciazy.Moj maz zachorowal na bardzo ciezka chorobe.Przez 18 lat borykal sie z nia.Nasze zycie rodzinne bylo okupione ciagla walka o jego przezycie, wszystko podporzadkowalismy temu.Nigdy, przenigdy nawet mysli nie mialam by go zostawic, zdradzic.Udalo nam sie wychowac razem do 17 lat corke.Piekna,madra, mloda kobiete.Ulozyla sobie juz zycie, ma fantastycznego meza i cudowna roczna coreczke.Kieruje sie tymi samymi wartosciami co ja.Dlatego nie mow, ze nie ma takich kobiet.Sa .Tylko trzeba wylowic taka -wlasnie Perelke dla siebie. Nie patrzec tylko przez pryzmat dlugosci nog( aczkolwiek to jest piekne)czy zewnetrznego blichtru.Patrzyc na kobiete jako calosc. I jeszcze raz Ci tego zycze.

Gość morrison
ok zgadzam sie, byla taka w moim zyciu, ale sie skonczylo, i to wlasnie rodzice byli tego przyczyną Eleno bo wymarzyli sobie innego ziecia nawet nie poznali mnie i ocenili pohopnie i co na to odpowiesz??

Gość zagubiona......
morrison ja spotykam ciagle tylko one sa bez wartosci skoro spotykasz sie ciągle z kobietami bez wartości-jak to ładnie ująłeś- to albo źle wybierasz albo sam wiele sobą nie reprezentujesz:) i przyciągasz podobne osoby

Gość fdgdgdf
Znam przykład ze swojego otoczenia, jak facet był naprawdę w porządku, był uczciwy, pracowity, w domu wszystko robił, złota rączka i w ogóle. Dbał o swoją kobietę, kupował kwiaty, potrafił rozmawiać ze swoją kobietą. Wszyscy jej jego zazdrościli. Związek trwał kilka lat a ona odeszła dosłownie do lumpa który nie pracował, notorycznie pił i miał ją dosłownie w dupie. Ona nadal z nim jest. Z poprzednim ona miała jakąś przyszłość a z tym menelem nie ma żadnej.

Gość morrison
wlasnie o tym mówie, a ja sie z nikim nie spotykam bo nie ma najmniejszej ochoty, raczej w wielkim tłumie nie dostrzegam tych tzw perełek

Gość morrison
fdgdgdf tak wlasnie czesto bywa i jak to nazwac??

hahah.Wiesz ja mialam ,o ironio podobna sytuacje.Moj wtedy narzeczony (6 lat chodzenia) tez nie spelnial oczekiwan moich rodzicow.Za malo byl wyksztalcony, wymyslili sobie ziecia lekarza.Ile oni mi zdrowia odebrali, ile szantazu w tym bylo.Zaparlam sie, ze to jest ten i zaden inny mezczyzna nie wchodzil w gre.Mimo tej choroby i smierci, nie zalowalam jednej chwili co do mojego wyboru.Bylysmy z corka dla meza jego ksiezniczkami. Moze nie wystarczajco Cie kochala, moze nie byla tak silna jak ja.Nie wiem.Wiem jedno-prawdziwa milosc przezwycieza wszystko.I nagradza.Podarowal mi los po raz drugi cudownego partnera.Od 6 lat jest moim mezem.Kazdego dnia kiedy patrze w jego oczy, jestem przekonana i prosze los , by pozwolil mi doczekac starosci wspolnie.

Gość morrison
widocznie miala za slaby charakter widocznie j popełniłem gdzies bład, mozna by sie zastanawiac długo , ja jednak mysle ze byla osoba nie dojrzalą, ale takie jakzdy jak robili jej rodzice zlamały by chyba kazdego

Gość fdgdgdf
Kobiety po prostu muszą mieć adrenalinę od czasu do czasu. On był dla nie chyba zbyt nudny, zbyt poukładany itp. Odeszła do gościa, który jej codziennie daje sporą dawkę adrenaliny przy braku stabilizacji i braku szacunku ;) Z tego co wiem, to po jakimś czasie chciała wrócić do poprzedniego - tego poukładanego, ale tamten już nie chciał jej. Kobiety instynktownie lecą na drani ale logika i rozsądek podpowiada im żeby szukać pewnego i uczciwego. Niestety u niektórych zwycięża instynkt.

Gość morrison
fdgdgdf i o to wlasnie chodzi w tym temacie, bo kobiety załapuja ale dopiero po czasie, przynajmniej zdecydowana wiekszosc

konczac ma wypowiedz w tym temacie, uwazam nadal, ze warto szukac tej wlasciwej kobiety.Tej, ktora bedzie wierna towarzyszka zycia.Dla , ktorej warto sie starac, zabiegac.I umiec od niej brac milosc i uczucie. Moze to zabrzmi gornolotnie-ja wierze w milosc. Biegne do kuchni bo ja moje ciasto prosi o wlozenie do pieca.Powodzenia:)

Gość morrison
Elena pewie masz racje:)