Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ticzka18

Moj facet prosi mnie abym nosila caly czas korki analne...boje sie ze cos mi sie

Polecane posty

Gość Ticzka18

stanie. Chodzi o to ze on ma pieknego, grubego penisa, 13cm penisa i straszliwie chce analu gdyz mowi ze mam za szeroka picze...

Gość legy
widać że nie umie o nią zadbać jak kobieta jest podniecona to puchnie ze ledwo można wejść

Gość hehhahaha
lol 13 cm ale knypek

Gość Nie masz za szerokiej tylko on
ma za malkego Fallusa , Ile on ma lat

Gość cha cha -aaaaaaaa
Cha,cha :-) a co z dupy Ci gówno juz ucieka,ze facet kaze ci zatykac dupe :-) Ludfzie,czy wyscie juz powariowali do reszty :-) Seks jest cudowny,ale zeby w dupe sobie wsadzac i do tego jeszcze jakimis korkami,chyba na rozciagmniecioe otworu zatykac sobie tyłek :-) trzeba byc nieźle walnietym :-)

Gość nie mogę jaka
głupia jesteś! 13 cm to według ciebie duży? Chyba konkretnego kopyta nie widziałaś, powiedz temu swojemu idiocie żeby sam sobie dupe zatykał,palant jeden! On Cie nie szanuje!

Gość iczi
Co to sie dzieje z tym analem? Czyzby bylo coraz wiecej skrytych homoseksualistow, czyli giejow? Facet co mysli o analu to jakis taki giej, w morde jeza

Gość gbhrg
Facet jak facet,co drugi wszedzie włzoy ajk mu kobita pozwoli. Co sie dzieje z dziewczynami,kobietami,ze pozwalaja na wszystko

Gość Ticzka18
Lubie sex analny :)

Gość karo x x
Dziewczyno co sie dzieje sam niech se w dupe wsadzi nawet nie wie ze to nie mile a potem jak bedziesz musiala zrobic kal to ci bedzie cieklo co za skurwiel sory ale tak ,pozbadz sie go jak najszybciej wszyscy tak mowia wiec cos w tym jest posluchaj dobrych rad.

Gość Cukinia1776
Smaruj i wypychaj cukinie. Potem pogon tego chlopca z 13 cm pisiorkiem i poszukaj kogos z jakas wieksza armata.

Gość zi0m
Cały czas to przegięcie, mogą wystąpić jakieś podrażnienia no i czy to wygodne? I jak ma małego to zaproście do związku jakiegoś typa z dużym, facet wygląda na otwartego na takie kwestie.