Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona kaska

Wszyscy są przeciwko mnie!

Polecane posty

Gość wkurzona kaska

Macie czasem takie uczucie? Mnie ostatnio dręczy coraz częściej. Czego bym nie zrobiła to źle, każdy mój pomysł jest do doopy i ciągle mam wrażenie, że wszyscy podkładają mi tylko kłody pod nogi.

Gość wkurzona kaska
Przyznałam się chłopakowi że jem kupy to mnie rzucił. W pracy wszystkim mówiłam że kradnę i ktoś na mnie doniósł i mnie wyrzucili. Zapisałam się do szkoły zaocznej i nie przeszłam semestru bo się wszyscy uwzięli na mnie. Wchodzę na kafeterię i wszyscy każą mi wypierdalać.

Gość pinda zwana pożądaniem
gówniara jeszcze jesteś. podrośniesz pare lat, to będziesz miała problem: kurwa co za egoizm, nikt nawet nie zwraca uwagi, ze istnieje ktoś jeszcze, nawet żeby rzucić komus kłody pod nogi:)

Gość wkurzona kaska
tylko bez podszywania się proszę!

Gość wkurzona kaska
nie jestem egoistką, ale ostatnio mam w życiu pod górkę. Liczyłam tylko na odrobinę współczucia, ale jak widać na próżno

Gość dfffffffddddd
pinda zwana pożądaniem gówniara jeszcze jesteś. podrośniesz pare lat, to będziesz miała problem: k**wa co za egoizm, nikt nawet nie zwraca uwagi, ze istnieje ktoś jeszcze, nawet żeby rzucić komus kłody pod nogi a ty wredna starucha ktorej sie wydaje ze wszystko wie najlepiej :p

Gość dfffffffddddd
w sumie ja tez moge powiedziec to co autorka :(