Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -solange

Byla dziewczyna mojego chlopaka ma obsesje na jego punkcie! POMOCY!

Polecane posty

Gość -solange

Mam straszny problem z byla dziewczyna mojego chlopaka. Oni byli ze soba 5 lat, rozeszli sie 3 lata temu a my jestesmy razem od 1,5 roku. Od momentu rozstania(powodem bylo jej agresywne zachowanie i do tego zdrada) nie daje mu spokoju. Pisze sms-y, maile zachowujac sie tak jakby ciagle byli para! Dla mnie to jakies niedorzeczne, jak mozna sie tak zachowywac..Moj chlopak bardzo mnie kocha i nie mam najmniejszych watpliwosci, ze on moglby do niej wrocic. Na poczatku po rozstaniu probowal z nia rozmawiac aby rozstali sie na dobrych warunkach, ale ona tylko ryczala i mowila ze go kocha. Meczyla go sms i zrobila profil na nk gdzie wstawila ich wspolne stare fotki i napisala jak sie kochaja i ze zawsze beda razem, w koncu sie wkurzyl i napisal jej kilka brzydkich slow. Niestety i to nie podzialalo..Nawet teraz niedawno trzy lata po rozstaniu dostal maila, w ktorym napisala ze 'przeprasza ze sie nie odzywala przez ostatnie kilka miesiecy ale zmarla jej babcia. I babcia na lozu smierci powiedziala ze chcialaby bardzo zeby oni byli razem i wierzy ze tak bedzie' !!! To chyba juz jest nienormalne... Do tego wypisuje do wszystkich znajomych dookola, ze i tak beda razem i ona nigdy nie odpusci!! Prosze powiedzcie co mam zrobic zeby nie bylo jej juz w naszym zwiazku, bo jak narazie to ona ciagle przypomina nam ze jest i zawsze bedzie. Nie potrafie tego ignorowac juz dluzej..Co robic???

Gość niech sie leczy i juz.....

Gość hahahaha chyba kpisz sobie....
"Moj chlopak bardzo mnie kocha i nie mam najmniejszych watpliwosci, ze on moglby do niej wrocic." przeczytaj raz jeszcze i zastanow sie nad tym, czym jest milosc...

Gość -solange
rozumiem.. ale jesli ona ma tak nie po kolei w glowie, to sie boje ze w koncu zrobi mu krzywde lub cos w tym stylu... i nie chodz mu tu ze ja jestem zazdrosna, tylko ze ona jest nieobliczalna.