inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 ........... topic założony dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inteligentny wylogowany Napisano Styczeń 16, 2010 Kant >>>>> to nie jest podlizywanie się ;) tu leja >>>>> oczywiście że dlatego założyłem ten topic.......... i może założe jeszcze więcej...................poza tym nie miałem pomysł na temat....................a Ty jesteś chyba ostatnio najciekawszy na kafe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mądry wylogowany Napisano Styczeń 16, 2010 Żadne podlizywanie.................. :D :D :D............. po prostu uznałem że jeśli będzie temat o Tobie to napewno...............ktoś tutaj zajrzy..................:)))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pisze się miech Napisano Styczeń 16, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Możliwe że bardziej.......................... ale nie zauważyłem tego...................... na uczuciowym wciąż jestem nie znany........................:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Nie ............ tylko się wypowiadam w różnych tematach.........a tematów założyłem tam dwa................ obydwa o śmierci............................ jeden o ludziach którzy popełniają samobójstwo a drugi o eutanazji:D:D:D nie przepraszam trzy..................... bo jeszcze jeden o prawiczkach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalaltratatata Napisano Styczeń 16, 2010 lep jak sklep tylko na polkach pusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Równie dobrze mógłbym założyć temat o eutanazji....................................... na zdrowiu i urodzie:D:D...............................:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100 Leja 0 Napisano Styczeń 16, 2010 Ale temacisko !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach