Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szukam

SZUKAM PEWNEJ GRY ,ALE NIE PAMIĘTAM JEJ NAZWY,POMOCY !

Polecane posty

Gość szukam szukam

Szukam jednej gry ,grałam w nią dawno temu . Więc napisze Wam mniej więcej jak to wszystko wyglądało. Chodziło sie takim ludzikiem i on miał psa,ten pies potrafił zamieniać sie w pudełko,miał na imie Boogie o ile dobrze pamiętam... Dalej trzeba było zbierać jakiś torf,zanieść go do takiego elfa czy krasnala,już nie pamietam ...Pozniej była jakaś misja do wykonania ,trzeba było z 9 płyt ułożyć obrazek. I dalej już nie wiem co było.Może ktoś wie o co mi chodzi pomocy. Z gory wielkie dzięki :)

Gość szukam szukam
up

Gość ares 666
wiem o jakom gre ci chodzi też w nią grałem kiedys ale nie wiem jak sie nazwya :(

Gość szukam szukam
agula lala - no fajna ta gierka była ,teraz mi sie to przypomniało i z chęcią bym zagrała . W googlach nie moge znaleźć nic na temat tej gry...

Gość szukam szukam
agula też miałam płyte ,ale gdzieś ją wcieło ... teraz do rana bede myśleć jak sie ta gra nazywa....

Cholera :D grałam w to kiiiiikla dobrych lat temu... i miałam płyte.. ale jak na złość nie mogę znaleźć....

Gość szukam szukam
ja też z 6 lat temu w to grałam ,i teraz z chęcią też bym sprobowała ,taka fajna przygodowa była . ja płyty nie znajde bo chyba gdzieś mi zginęła jak sie wyprowadzalam ...chyba lipa bedzie :(

wszytskie płyty co miałam z PLAY PC to są... a tej akurat nie...To już jest złośliwość rzeczy martwych.

Gość szukam szukam
oj szkoda :( ale dzięki za miłe chęci :) ja poszukam jeszcze w necie ,ale wątpie że znajde ,jak by sie komuś tutaj przypomnialo to prosze o pomoc :)

Gość szukam szukam
agula lala - znalazłam :) Torin's Passage sie nazywa ta gra :)

Gość mis499
czy ja bym mogła sie dołączyć nigdy nie pisałam na forach wiec wybaczcie jak robie coś źle . Mianowicie szukam juz od 4 lat gry i znaleźć nie moge gra jest zręcznościowa chodzi sie brązową wiewiórka zbiera sie gwiazdki chyba i żołędzie mozna pływac w wodzie ale jak sie jest za długo to zjada jeden bąbelek chodzi sie po drabinkach i sie czegos szuka tylko nie pamietam juz gralam w nia jak mialam 12 lat i wydaje mi sie ze byla na stronie spelle.nl szukalam ale znaleźć nie moge prosze ulżyjcie mi