Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna____

czy jestem w ciąży?? test negatywny!

Polecane posty

Gość niepewna____

Witam, dzisiaj jest 15 dzień jak spóźnia mi się miesiączka. Wczoraj robiłam test, ale wyszedł negatywny. Czytałam na innych forach, że to się zdarza, tzn że test może się myslic... Pytanie brzmi, kiedy najlepiej powtórzyc test? Poszłabym do lekarza, ale niestety to nie takie proste bo jestem za granicą i nie mam lekarza:( Gdyby test wyszedł pozytywny, to już bym pewnie zaczęła jakiegos szukac, ale coż- wyszedł negatywny i tylko mi zamącił w głowie. Dodam, że zwykle mam raczej regularny okres. Nie miałam też w ostatnim czasie jakichs szczeólnych stresów, diet, wycieczek i innych rzeczy które mogłyby spowodowac opóźnienie... Poradźcie, czy jest sens powtarzac test już dzisiaj-jutro, czy poczekac kilka dni?

Gość niepewna____
dzięki havanna:) rozmawiałam z tesciową i ona mówi, że skoro mam zawroty głowy i mdłosci to raczej na pewno jestem w ciąży mimo tego testu. No, zobaczymy..

15 dni sie spoznia okres to troche duzo lepiej idz do gina bo moze to jakies zaburzenia zróv tes rano innej firmy

myszka mi też test wyszedł jakieś 3 tygodnie po planowanej miesiączce, także to nie reguła. Ale jak za tydzień nie wyjdzie pozytywny to rzeczywiście warto się udac do lekarza.

Gość blanka82
Z tego co mi wiadomo rzadko sie zdarza zeby test nie pokazal ciazy 15 dni po spodziewanym terminie miesiaczki.No chyba ze byla pozna owulacja.Poczekaj kilka dni i powtorz test. A okres wcale nie musi sie spozniac ze stresu czy podróży,może poprostu zbyt mocno chcesz być w ciąży?i tak działa psychika.Ja tak miałam 2 cykle pod rząd po 45 i 43 dni a w cyklu kiedy sie udało 7 dni od daty miesiczki test migiem pokazal 2 mocne kreski.Trzymam jednak kciuki zeby to była ciąża:)

Gość _iwia_82
witm, kobietki ja jestem w podobnej sytuacji, okres mi się spóźnia już ok 3 tygodni, zaraz w dniu spodziewanego okresu zrobiłam test wyszedł neatywnie, ponownie zrobiłam test tydzien poźniej tez nic wizyte mam na 2 lutego i nadal mam nadzieje, mimo, że nie mam żadnych objawów, no czasm mdłości ale nie wiem czy prawdziwe czy wyimaginowane. ale nadzieje trzeba miec

Gość niepewna____
Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi:) Kupilam kolejny test- dwupak, wiec zrobie jeden jutro rano, a jak znowu bedzie negatywny to dam sobie jeszcze ze 3 dni i sprawdze ostatecznie. Jesli dalej nie bedzie ani @ ani ciazy to chyba do lekarza... blanka82- wlasciwie to nie planowalismy z mezem ciazy, tak wiec na pewno nie mozna powiedziec, ze okres mi sie spoznia z tego powodu ze chcialam zaciazyc:) Chociaz wlasciwie czy jestem w ciazy czy nie, to wlasciwie w obu przypadkach bedzie ok. Juz nawet zaczynamy sie cieszyc:)

Gość blanka82
I jaki wynik testu?

Gość niepewna____
Negatywny..... A okresu nadal brak, do tego nasilily sie mdlosci. Wielokrotnie na forach spotkalam sie z wypowiedziami, ze dziewczyny robily po 6-7 (i wiecej) testow, i dopiero w 3-cim miesiacu ciazy uzyskaly wynik pozytywny. Sama juz nie wiem co myslec. Zostal mi jeszcze jeden test. Do 3 razy sztuka:P

Gość dfghnjm
ee tamm nie jestes w ciazy ! test by juz wykazał. to 2 tyg po terminie.

Wiesz, w internecie różne bzdury wypisują. Testu wykrywają hcg od poziomu 25, a taki poziom dwa tyg po zapłodnieniu jest nas 100%. Są przypadki, że dziewczyny mają rozcieńczone siuśki i wtedy testy nie wykrywają. Ale w 3miesiącu nigdy nie słyszałam. Ja myślę, że nie jesteś w ciąży

Gość jaa85
ja czekam na okres 11 dni, test dziś negatywny, już sama nie wiem..

Gość patusiaaaa2
ja uwazam ze nie jestes w ciazy.....nawet wystarczy poczytac ulotke testu nie wykrywaja ciazy od razu po zaplodnieniu kulka dni tak jak to reklamuja ale po terminie spodziewanej miesiaczki wykrywaja w 99,5%. Wtedy masz juz tak wysoki poziom hcg ze nie ma szans praktycznie zeby ciazy nie wykryc. Ja obecnie jestem w 5 tygodniu i mialam tak ze dwa testy wyszly mi negatywnie chociaz cos sie dziwnie czulam no ale skoro tak wyszly no to mowie nic z tego. i nastepny zrobilam 5 dni po terminie planowanej miesiaczki i od razu mocne dwie kreski. Wiec mysle ze twoje objawy i niedobre samopoczucie to albo juz tak psychika zadzialala albo cos innego to jest. Pozdrawiam

Gość jaa85
:( też myślę, że po takim czasie powinno już wskazywać, ale..