Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASKUDA jedna

czy wkurza was co je, i jak je wasz facet

Polecane posty

Gość PASKUDA jedna

moj np zrzera skóre z miesa, w szczegolnosci lubi takie z rosolu. zjada skore, zoladki, serca, itp... kurczaka je paluchami az po kosci:/:/

Gość moj w zyciu by nie zjadł
skory z kurczaka czy zoladkow no chyba ze musiałby to zrobić zeby przetrwac, ale nigdy w normalnych warunkach nie chciałabym takiego faceta co żre wszystko jak swinia :O

Gość czekoladowo-o
Jest na pewno coś co Ty jesz i Ci smakuje a jemu się nie wydaje nierealne aby nawet to wziąć do ust.. Mój były np jadał flaki a ja nie byłam w stanie na to patrzeć... Ale nie robiłam z tego wielkie halo :) Po prostu nie patrzyłam...

Gość PASKUDA jedna
mój to chłop ze wsi:):) ale przeraza mnie nieraz to co on je. zwlaszcza te zoladki, aha jego 25 letnia siostra tez wpierdala zoladki z rosolu

Gość buraczki maslane
mój zjada flaki:P i zupe z 3 dni

Gość gtromikk
mój ojciec zarł zgniłe mięso z których ściągał musze jaja ,żeby si e nie zmarnowało, lubił tez przekąsić podejrzane grzyby które sam zbierał

Gość omaaaatkooo
nie moge... faktycznie obrzydliwe, smieszne jestescie... i to wasze poswiecenie: jadl flaki, ale nie robilam z tego wielkiego halo tylko nie patrzylam jak je.... zlituj sie Boze, jestem kobieta, ale jadam tez inne rzeczy poza jogurtami i musli, za flakami i zoladkami wrecz przepadam:) pomyslcie czasem Wy jak czuje sie facet, ktory musi patrzec na to jak jego kobieta wpierdziela styropian... ( w sensie te chrupki czy co tam), czy palaszuje kolejny jogurcik, ktory tak naprawde zandych wartosci odzywczych wbrew pozorom nie posiada...

Gość
podroby dobrze przyrządzone są smaczniejsze niż niejedna "modna" potrawa :)

Gość dfjfdjdfhfkhf
a ja jestem wegetarianką i nie mam problemu z tym ze mój mąż je mięso - sama je mu przyrzadzam. To co on je to jego wybór - nie mam prawa go ograniczac... Pewnie uznacie mnie za hipokrytkę...