Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogdan spod Starachowic

Jakbym miał żonę...

Polecane posty

wysłałbym ja teraz po piwo do sklepu bo bardzo mnie suszy a tak to muszę pić zwykła herbatę, sam do sklepu nie pójde bo u nas nawsi do najbliższego spożywczaka 4 kilometry odkąd Kluczeska swoja bude zamkneła i pojechała do Raichu :o Za zimo żebym wychodził na taki mróz, psa żal wygonic z domu...

to powinienes znaleźć sobie jakiegos pustaka totalnego,bo zadna normalna kobieta nie poszłaby po piwo. Ale chyba nie bedziesz mial z tym problemu,u ciebie na wsi pewnie jest takich duzo

Paula pierwsza byś skikała mi po piwko jakbyś mnie poznała aktualnie nie mam kobiety bo wszystkie od razu chca się ze mną hajtać a po co mi takie zobowiązania? Jam chop na gospodarce, 140 hektarów mam, trochę zapuszczone bo nigdy nie miałem serca do roli no ale hektary to hektary, u nas na wsi żem jest najlepsza partia tak mówią , a i prezencje mam że jak do miasta pojade to te miastowe blond farbowane chudzielce aż sie slinia na mój widok i mnie próbuja bajerować. Chłopa prawdziwego pewnie nigdy nie widziały takie bo w miescie to nie chłopy teraz tylko same metroseksualne pedzie czy jakie inne geje. ide na tivi 🖐️