Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa tu....

czy sa tu.......

Polecane posty

Gość ja miałam 21
Mają dosyć oryginalne imiona i nie chcę podawać na forum.

Gość czy sa tu....
duze macie mieszkanko ?jak sobie dajesz rade z 3 dzieciaczkow? podaj imiona nie ma co sie wstydzic hehe

Gość ja miałam 21
Nie wstydzę się ale po prostu chciałabym pozostać anonimowa. Dom mamy spory ponad 200 metrów powierzchni użytkowej. Ja mam 2 jak na razie, trzecie w planach na najbliższą przyszłość. Mogę napisać tyle, ze jeśli trzeci będzie dziewczynką to chcę je nazwać Klara. Podobają mi się właśnie takie imiona. Kiedyś modne a dziś zapomniane.

Gość czy sa tu....
czy jeden pies mial na imie Burek?hehe przeciez nikt sie nie zorientuje kim jestes jak podasz imiona:)

Gość ja miałam 21
heh myślę że w tym wypadku się zorientuje. Jeśli ktoś mnie zna to będzie wiedział że to ja bo to są na prawdę rzadko spotykane imiona. Nie ważne zmieńmy temat. Fanko Doduni, na tyle na ile znam twój gust zaręczam Ci ze by Ci się nie spodobały. Zupełnie nie brzmią jak Carmen :) Myślicie już nad wakacjami? Wiem, ze jeszcze dużo czasu ale mnie planowanie wakacji rozgrzewa :D

Gość czy sa tu....
ja na pewno na wakacje chce wrocic do Polski ale peqwnie jeszcze gdzies sie wybiore:)

Ej weź jakaś sztywna jesteś ja podawałam tutaj już swoje imię i nie tylko, skąd wiesz mam bardzo zróżnicowany gust podoba mi się zarówno imię Carmen jak i Dorota oraz Valeria :P

Gość ja miałam 21
Czyli jesteś na emigracji? To tak na stałe czy tylko chwilowy wyjazd?

Gość czy sa tu....
poki co na stale.....zoabzcymy co czas pokaze

Dołączyłabym chętnie do Was dziewczyny, ale nie odpowiada mi obecność tej małolaty o nicku "Fanka Doduni ***". Wypowiada się to wszędzie, nawet tam gdzie nie powinna... A co do tematu to mam 22 lata i jestem już dzień po terminie :) Wy to szczęściary jesteście, macie swoje szkraby już przy sobie :)