Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrwistoCzerwonaSzminka

strona internetowa

Polecane posty

Hej, chciałabym się zapytać, kogoś kto się zna, ile by kosztowało założenie strony internetowej, gdzie można to załatwić? i jak? To taki mini sklepik internetowy mam w planach:) Proszę o odpowiedź

Wiesz ja się nie znam tak na prawdę, i chciałabym się dowiedzieć jak co zrobić i ogólnie z czym co się je...

Powiedzcie, mi czy aby założyć taki sklepik internetowy trzeba mieć jakieś papiery? jeśli tak to jakie?

Nie no w porządku swoją drogą hehe:)

Gość załamany koleś
Nic nie potrzeba, musisz znaleźć darmowy (lub płatny ) hosting z obsługą PHP i SQL jeśli to ma być sklepik, następnie wykupić domenę za 1zł lub założyć domenę darmową (tzw. alias) następnie trzeba postarać się o elegancki wygląd strony i silnik sklepu. Są darmowe rozwiązania e-commerce (sklepy) lub gotowe strony np allegro.pl , bazarek.pl ,etc tyle że sklepy są wedle jednego stałego schematu (jak widać na tych stronach). Całkowity odrębny projekt sklepu z szatą graficzną kodem i hostingiem to spory koszt np 2000zł lub więcej (jeśli ma być zrobione dobrze, można mieć grafika za 100zł i za 1000zł to kwestia czego się oczekuje)