Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo mnie to ciekawii

JAK WYGLĄDA TWOJ DZIEŃ?

Polecane posty

taki normalny w tygodniu. o ktorej stajecie, gdzie pracujecie, długo jedziecie do pracy/szkoły...a może spędzacie go w domu? chodzicie na jakieś dodatkowe zajęcia? czum się interesujecie.

wstaje o 5:30, jesli biore prysznic, to o 5. Ok. 6:20 - 6:30 wychodze do pracy na 8. W pracy siedze przewaznie do 18,29. Wraca sie troche dluzej, w domu jestemok. 20-21. Jem cos, ew. robie salatke na nastepby dzien i ide spac :( czasem poswiecam jeszcze troche czasu na szukanie nowej pracy. W weekendy robie zakupy, sprzatam, gotuje, spotykam sie z facetem lub gdzies z nim wyjezdzam, chodze do znajomych. Nie mam czasu na dodatkowe zajecia (to misi sie zmienic!) Interesuje sie malarstwem, wikingami, lucznictwem, psychologia, Tarotem i paroma innymi rzeczami :)

Energiczna trzydziestko: z tego opisu wynika, że faktycznie musisz mieć poro energi, by zdołąć takiemu napiętemu i cięzkiemu dniu. Nie zazdroszcze powrotów o 21...wysypiasz ise chociaz? jestes zadowolona z tej pracy?

dla mnie. chce szybciej do piekła pójść :P

Gość tu Leja Ty glupku

Co Ty, nie wysypiam sie. Nie ma szans :) chyba, ze akurat jestem chora (a wlasnie przez tydzien bylam). Co do zadowolenia z zaistnialego stanu rzeczy - przeczytaj ostatnie zdanie 1szego akapitu poprazdniej wypowiedzi :) Najbardziej wkurza mnie brak czasu na hobby.

Gość tu Leja Ty glupku

a, dodam, ze ostatnio jeszcze wpadlo mi (troche glupio) do glowy zeby spelnic marzenie z dziecinstwa - zilustrowalam 3 ksiazki. Przez ten czas prawie do tylu chodzilam. Nigdy wiecej!!! No, chyba, ze znajde 8-godzinna prace niedaleko domu :)

wierze. zadałam to pytanie. bo sama cały dzień pracuje. totalny brak czasu na nic. dojeżdzam do pracy prawie godzine. i powoli mam wszytskiego dość. a miało być tak pięknie...:)

z tym malarstwem i rysunkiem masz podobne zainteresowania jak ja.

odkąd nie mam pracy to wstaje ok. 13 szukam nowejpracy, sprzatam (czasem)cosś tam ugotuję albo łaże do znajomego i gramy w karty przy pivie. ew dorabiam(piszę prace z polskiego, niemieckiego) gram w simsy:P interesuję siępiercingiem, literatura,numerologią, zwierzakami (org.viva i te sprawy)

Juz nie maluje, bo czasu nie mam :) co najwyzej jakies pocztowki albo bawie sie w grafike komputerowa. Klimta i Muche. Paru innych, ale tylko od czasu do czasu :) Beksińskiego, Schielego, malarstwo gotyckie... stwierdzam, ze dosc stereotypowo :) Malczewskiego...

a ile macie lat? pytam bo to troszkę przybliża na jakim etapie w życiu jesteście. ja mam 25, skonczyłam rok temu studia.

trzydziestolatka: ja tez robie bizuterie- ze srebra i kamieni półszlachetnych. czasem z filcu:)

a czym sie zajmujesz na co dzień?

Gość
Energiczna jak ja Ci zazdroszczę :o chciałabym zajmować się czymś niezwykłym, jak Ty - a jestem tylko bezbarwną osóbką :( i nigdy to się nie zmieni :o

a grafik nie moze pracowac w domku? ps. mamnieco inny, ale troszkę zbliżony zawod.

Gość
włączając weekendy? :classic_cool: (chociaż dzisiaj akurat mam 12h)

Gość 12 h pracy to niezgodnie
energiczna trzydziestolatka z regulaminem pozwać do inspekcji..... dziada kare zapłaci

Gość 12 h pracy to niezgodnie
to chyba się opłaca bo dobrze płaci...ale zgodnie z regulaminem nie wolno więcej niz 8 h pracować przed komputerem