Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka pijaka alkohol

jak to jest z alkoholikami? powiedzcie mi...

Polecane posty

mój ojciec to pijak, alkoholik. chleje odkąd pamiętam. jak trzeźwy (kilka dni w miesiącu) to jest okej. ale jak chleje: awantury, wojny, wyzwiska, wygania z domu, znęca się... a moja matka: jak najebany, to ona płacze, że czemu ją to spotkało, że czemu ona musi tak cierpieć, życzy mu by zdechł.. jak trzeźwy: kupuje mu piwo, aa bo drzewo załatwił itp, zabiera go na zakrapiane imprezy... no kurwa.... to o co tu chodzi? jak alkoholikowi w nagrodę za coś można alkohol postawić??

i już tyle razy z siostrami jej tlumaczyłyśmy, że tak po prostu nie wolno, że nigdy się od tego nie uwolni, skoro sama na tacy podaje mu alkohol... to się tłumaczy, aa że jedno piwo, co tam.. masakra, jak jej przemówić do rozumu. albo daje mu 15 zł. my z siostrami jej awanturę, że nie może, a ta: to jest na śrut, dla świń. tłumaczymy, że już setki razy tak było, dawałaś na śrut, śrutu żadnego nie widziałaś, bo wszystko przechlał. a matka: a co on za 15 zł się napije... a ten już trzeci dzień najebany chodzi. kurwa zachowuje się jak pojebana. wiem, o matce się tak nie powinno. ale ona mnie teraz bardziej wkurwia niż ten pijak...