Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuluzula

Dyskretne miejsce Slask! Pomozcie gdzie go zabrac!?

Polecane posty

Gość zuluzula

Hey szukam jakiegos przytulnego miejsca na terenie slaska gdzie mozna milo spedzic czas i zjesc cos dobrego! Musze zabrac kogos na kolacje ale niewiem gdzie?

Gość addddggereree
MHM BESKID ŚLĄSKI :p

Gość wtotek w środę a w piątek co
to otwórz oczy

Gość piękna ślązaczka
Silesia City Center, Trzy Stawy :D Katowice AKS :D Chorzów Forum :D Gliwice Plaza, Plejada :D Sosnowiec Plejada :D Bytom M1 :D Zabrze, Bytom, Sosnowiec Platan :D Zabrze parki rozrywki są w większosci tych centrów... np. FunCity, jakieś kina, restauracje też tam są. kina też są w każdym większym mieście.. w SCC jest CinemaCity, potem w centrum Kato jest Helios w Sosnowcu jest Helios i Multikino w Zabrzu też Multikino w Chorzowie Punkt itd. jeśli chodzi o jakieś przytulniejsze restauracje, pizzerie i knajpki to jest ich całe mnóstwo! tylko podaj lokalizacje bliższą ;)

Gość piękna ślązaczka
ah, miasto! osoba, która już się wypowiedziała o Beskidzie, ma rację! :D polecam Żywiec. : ) ale zresztą: co kto lubi! góry są piękne, szczególnie zimą... :) góry są śliczne, ale nasze miasta bogate w secesyjne kamienice! ;) Bytom jest bardzo niezwykłym miastem, choć bardzo zaniedbanym i przez wielu uważanym za.. brzydkie! są tam perełki architektury i mnóstwo zabytków, w których mieszkają ludzie, nie mający świadomości.. ;) chyba, że wolisz jakieś inne scenerie?

Gość zuluzula
dzieki, myslalam raczej o jakims zacisznym miejscu bo ma to byc dyskretne spotkanie. Wiecie o co mi chodzi:)

Gość zuluzula
On jest czarny - poznałam się przez internet a za sex obiecał ze mi zapłaci. Nie mogę pokazać się z nim u siebie w mieście.

Gość zuluzula
dworzec w katowicach chyba byłby najlepszy ale nie wiem juz sama

Gość Kocham Mocno
jest zima, niech ubierze czapkę uszatkę. Kto go tam pozna:):D