Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper_wampirski

Jest problem kuzynka mnie szantażuje...

Polecane posty

Gość kacper_wampirski

Przez jakiś czas kuzynka mnie zachęcała (prosiła i groziła) abym założył profil na naszejklasie. Nie miałem na to ani ochoty ani potrzeby. W każdym razie uspokoiła się... Jednak dzisiaj od rana biega za mną z aparatem - zrobiła mi zdjęcia na zakupach itp. Niedawno wpadła do mnie do domu pod jakimś pretekstem, wpuściłem ją do środka (mój błąd;) to ona wyciąga aparat z torebki i znów mnie z nim goni :) Problem jednak w tym, że zaczęła szantażować: albo sam założę konto na N-K albo ona zrobi to za mnie i wrzuci te zdjęcia co nastukała..... ehh, czego to ludzie nie zrobią żeby tylko mieć w znajomych jedną osobę więcej... Nie chciałbym się z nią jakoś ostro pokłócić bo ogólnie się lubimy, współpracujemy w sprawach socjalnych ;) itp itd. :) dlatego będę wdzięczny za konstruktywne rady, jak to rozwiązać w sposób asertywny :)

Gość maturka4
Spokojnie powiedzieć, że chyba starcza jej inteligencji na zrozumienie słowa "nie". A jeżeli nie, to będziesz musiał wytłumaczyć jej za pośrednictwem przepisów o ochronie danych osobowych

Gość fadsasf
ja tu widzę że nie tylko ona nie jest zbyt inteligentna ale i autor, który mógłby być przykładem kafeteryjnego nieudacznika 😴

Gość zagubona222
ostatnio facet wygrał proces sądowy z naszą klasą na kwotę 5000zł za swój fałszywy profil