Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacper_wampirski

Kuzynka szantażuje mnie...

Polecane posty

Przez jakiś czas kuzynka mnie zachęcała (prosiła i groziła) abym założył profil na naszejklasie. Nie miałem na to ani ochoty ani potrzeby. W każdym razie uspokoiła się... Jednak dzisiaj od rana biega za mną z aparatem - zrobiła mi zdjęcia na zakupach itp. Niedawno wpadła do mnie do domu pod jakimś pretekstem, wpuściłem ją do środka (mój błąd;)) to ona wyciąga aparat z torebki i znów mnie z nim goni :) Problem jednak w tym, że zaczęła szantażować: albo sam założę konto na N-K albo ona zrobi to za mnie i wrzuci te zdjęcia co nastukała..... ehh, czego to ludzie nie zrobią żeby tylko mieć w znajomych jedną osobę więcej... Nie chciałbym się z nią jakoś ostro pokłócić bo ogólnie się lubimy, współpracujemy w sprawach socjalnych ;) itp itd.:) dlatego będę wdzięczny za konstruktywne rady, jak to rozwiązać w sposób asertywny :)

Gość delffffffffff
Ona jest psychiczna? :classic_cool:

Gość
Powiedz jej że NK to syf :-D

Gość kuzynka to
kretynka i ty tez bo na to pozwalasz a kafe ma ci pomoc? nie sluchasz glosu rozsadku wlasnego rozsadku a co dopiero obcych ludzi z internetu

Gość zasanka
uważaj, bo teraz kuzynka założy ci konto, a jak będziesz chciał je usunąć, to może dojść do tego, że będziesz się musiał procesować z administratorami naszej-klasy. Z twojej kuzynki jest zwykła zołza, że tak postępuje. Chamstwo z jej strony.

Gość wyjab ja
jak ci znowu zacznie grozic i bedziec ie sami to weźź ja do pokoju i zacznij pierdolic od tyłu od razu jej sie odechce !!! Jeb ją człowieku ile wlezie taj zeby zaczeła jęczec z bólu wbijabego twojego kutasa w jej pochwe posówaj ją tak zeby wszystko co masz na scianie poupadało a ty ją macaj tam gdzie rezba i sie szmacie odechche to jest najlepsza tada

Gość majejka
to zaproś kolegów

Gość majejka
"przelecieć ją"? człowieku jak ty mówisz o własnej kuzynce, nawet jej nie bronisz. Widać, że często fantazjujesz na jej temat. Załóż konto na n-k w zamian za zrobienie loda, oboje będziecie zadowoleni. Kuzynka zyska nowego znajomego, a ty błogą chwilę przyjemności, jaką zaoferuje twojemu dżordżowi.

Gość starucha 666
zalezy ile on ma lat a ile ty. ale szczerze mówiac albo jest walnięta tak bardzo albo poprostu ma na Ciebie chrapke, to jest moje rozumowanie, Moze sie zakochaął w tobie :D

Przyznaję że zabawialiśmy się już i było fajnie - teraz tylko czekam na zbesztanie od ludzi z kafeterii :) Wiecie ja ją traktuję trochę jak kuzynkę a trochę jak kochankę i chciałbym uniknąć jakiegoś kwasu żeby się np wydało że z nią spałem itp. Aż w sumie dziwne że nie szantażuje mnie tym właśnie tylko tą głupią n-k :(

Gość demi moooore
mniejsza o to, że Cię szantażuje, żeby Ci założyć konto. Najstraszniejsze jest to, że z takiego kazirodczego związku (Ty+kuzynka) może się narodzić dziecko z pięcioma sutkami, trzema penisami, i dwoma odbytami 😭

Gość A.D.M.I.N.
Ja bym ją po czapie trzasnął :)

Trochę rozumiem Twoją kuzynkę, też mam ochotę na swojego kuzyneczka ale sumienie mi nie pozwala na nic poza kuszeniem :) na pewno nic nie będzie bo to syn siostry mamy....

Gość sister ewa
Zboczeńcy

Gość Grodzi_T
Moze zaproponuj jej wspolny seks ?

Gość znawcy od 7 boleści
co wy pieprzycie... Od 3 linii pokrewieństwa można wszystko :-)

Gość rydz-śmigło
eee każdą kuzynkę można kto popiera?

Gość z ciebie znawca jak z koziej
Jesli to twoja siostra czy brat cioteczny to jest to 4 STOPIEN POKREWIENSTWA i zeby zawrzec zwiazek malzenski potrzebna jest na to dyspensa biskupia. Moze inaczej jest z cywilnym, ale w Kosciele katolickim nie zawrzesz zwiazku malzenskiego bez tej dyspensy. Takie zwiazki sie zdarzaja, ale jest to niezbyt szczesliwe dla potomstwa, Dzieci moga urodzic sie zdrowe,ale jest wieksze prawdopodobienstwo chorob genetycznych albo poronien, 3 STOPIEN POKREWIENSTWA jest miedzy wujem/ciotka a ich bratancem czy siostrzencem, zapomnij wtedy o dyspensie!!!!!!!!!!! To nie sredniowiecze tylko ludzie maja juz nasrane w glowach w takim przypadku.