Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoke

jakie cechy u faceta są najwarzniejsze dla dojrzałych kobiet

Polecane posty

Gość brunetka mam sugestię
kasa, u mniej dojrzałych uroda.

Gość napisz do kasi z bravo girl

Gość rosołek -
najważniejsza jest ortografia

nie pytam podlotków bo one cenią bardzo powierzchowne wartości

kasa

Najbardziej cenię długie penisy.Nawet jeśli są chude to świetnie sprawdzają się w analnych igraszkach. Jako kobieta inteligętna zwracam też uwagę na mądrość i zaradność mężczyzny.

Gość dynamit i po bulu
teoria i papier wszystko mogą;)

Gość malutka ksiezniczkaa
dobra praca i dobre serce

To są eufemistyczne określenia na znaczną zasobność osobnika płci męskiej w dobra postrzegane słownie jako bogactwo, majętność: zwracam też uwagę na mądrość i zaradność mężczyzny. POMOCNY LUBIĄCY PODRÓŻE Czyli może być chujem, byle ze złota.

translator z kobiecej mowy na męską : "nie kasa ale ZARADNOSC przede wszystkim i zeby byl dobrym czlowiekiem no i powinien tez dbac o siebie" ma być nie tylko bogaty ale i hojny :)

"To są eufemistyczne określenia na znaczną zasobność osobnika płci męskiej w dobra postrzegane słownie jako bogactwo, majętność: zwracam też uwagę na mądrość i zaradność mężczyzny. POMOCNY LUBIĄCY PODRÓŻE Czyli może być ch*jem, byle ze złota." nie sorki chyba zle cos pojmujesz.Jak znajdziesz juz swoja polowe na dobre i zle to wtedy zrozumiesz.Zaradnosc u faceta niestety jest wazna.Jak chcesz to mozesz wyjsc za niedorajde zyciowa i wszystko zawsze robic sama.Niestety zwiazek nie polega tylko na braniu ale rowniez na dawaniu.Wiec ja ciesze sie z jego zaradnosci,a on z innych moich cech np.Z niezaradnym mezczyzna do niczego w zyciu nie dojdziesz.Jeszcze gorzej jak wezmiesz sobie darmozjada,ktorego bedziesz musiala cale zycie utrzymywac:D A to,ze facet jest pomocny to znaczynp.ze przewinie swojemu dziecku pupe:D.nie uwazam,ze to jest materialistyczne podejscie.Koles moze miec jedne portki na dupie i dziurawe kieszenie a jak jest zaradny to razem zbudujecie dom.Teraz juz rozumiesz?Bardziej dobitnie nie da sie przetlumaczyc.

Gość mam skromne wymagania
odpowiedzialny i zaradny, kochający mnie

Gość KASA KASA KASA
nie ma co się oszukiwac panowie :)

proste że kasa ten bełkot Beaty sprowadza się do zdania : facet to bankomat :)

Kolejność dowolna: - wrażliwość - inteligencja - poczucie humoru - tolerancyjność - stałość uczuć - zdecydowanie, męskość, charyzma - posiadanie zainetersowań - życiowa zaradność....

Gość kabona kasa
dla mnie pieniadze

Zainteresowania mężczyzny wg kobiet to: forex, GPW,prawo handlowe, prawo podatkowe :) inne to tylko chłopięce zabawy.

brunetka nie wiem z kad te beate wytrzasnelas?Rozumiem,ze Ty z racji tego iz jestes kobieta(do tego w Polsce zamieszkala,bo wiesz ja zyje wsrod innej mentalnosci ludzkiej) pasozytem??:D dobrze,ze przynajmniej sie umiesz przyznac:D ja nigdy nie potrzebowalam kogos z kasa,bo ja mialam od zawsze.

Jak miałaś kasę od zawsze to weź jakiegoś wiejskiego głupka i z nim żyj i nie zaśmiecaj tematu :) skoro pieniądze się nie liczą.

wiejskiego głupka to kobiety chyba biorą jak tylko kasa sie dla nich liczy...taki do roboty w sam raz ,nie wiele wymaga ,w łóżku sie sprawdzi

Wszystkie kobiety które się tu wpisały wyraźnie napisały że kasa, więc już wiesz :)

Gość Martynkoska_23
-zaradny -inteligentny -szczery -dobry w łóżku na szczęscie trafił mi się taki okaz :)