Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynkoska_23

mam doła, dziś sobota a ja sama

Polecane posty

Gość Martynkoska_23

hej, czy jest ktoś ciekawy do pogadania..ja mam lekkiego doła, nie znoszę być sama a tu taka lipa jeszcze w sobotę :( mój facet za granicą z kilkoma kolegami, właśnie skończyli robotę i otwierają flaszkę, przyjaciółka pojechała do faceta, najlepszy przyjaciel mieszka 400km ode mnie i dziś imprezuje. kilkoro znajomych jest w miasteczku wktorym mieszkałam ostatni rok i też ciekawie spędzają czas. a ja jestem w domu rodzinnym, sama jak ten palec, chodzę skołowana i nieszczęśliwa. i dosyć mam nakładania maseczek, malowania paznokci i tysiąca innych babskich rzeczy. nawet cosmopolitan mnie nie wciąga, porażka. A wy jak się dziś czujecie????

Gość brunetka mam sugestię
Nie masz koleżanki by z nią wyjść na winko, albo sąsiadki?

Gość on nudny i ogolnie be
ja to samo,ale juz sie przyzwyczajam :(

Gość Martynkoska_23
no właśnie nie mam kurcze nie wiem czemu, jakoś to się wszystko rozproszyło po świecie, większość ma dzieci, marzyłabym teraz o drinku lub winku w towarzystie jakiejś fajnej, normalnej babki :(

Gość brunetka mam sugestię
A to po dziecku kobiety głupieją, nie przesadzaj

Gość o jacie pierdziele
nie jeses sama moja kobieta tez za granica ciagle za granica a ja czekam jak idjota zamiast sie bawic kumple dzwonia a ja nie odbieram. ile jeszcze par sie rozstanie? kiedy polacy beda zyc kurwa normalnie

Gość Martynkoska_23
nie o to chodzi, że głupieją tylko czasu dla mnie nie mają :((( A to fakt, mój facet ciągle wyjeżdza, zbieramy na mieszkanie, ja niesttey mam jeszcze pół roku studiów i aparcik na zębach ( czyli comiesięczne dokręty) i tak czekam jak ta penelopa. żeby jeszcze ktoś zadzwonił i wyskoczył ze mną na drina...a tu pucha, każdy zajęty swoim życiem. dobrze chociaż że kafeteria istnieje bo idzie ocipieć

Gość Martynkoska_23
nie no wątek Jak szybko i bezboleśnie otworzyć słoik ogórków ma więcej wpisów/ porażka :/

Gość o jacie pierdziele
to moze chociaz ten ten twuj facet ma pokolei w głowie, bo co chodzi o moja to sie zaczynam zastanawiac, tez zbieralismy na dom ale to juz chyba bedzie koniec zwiazku bo zbyt mało sie widzimy tylko ta praca i praca. ja wszystko rozumie ale zwiozek powinien byc wazniejszy. musze sie jakos odstresowac bo zwarjuje