Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natasha

sukienka na poprawiny

Polecane posty

Gość Małoszka
Nie. Moim zdaniem brzydka, nie podobają mi się takie niby porwane kawałki materiału. I uważam, że biel zarezerwowana jest na pierwszy dzień. Na drugi dzień założę coś w innym kolorze, ewentualnie ecru. Choć u mnie pewnie stanie na różowym lub niebieskim.

Gość juussa
uważam że sukienka jest ładna i ciekawa.Dosyć droga ale coast to nie jest tani sklep,sama kupuję tam czasami biżuterię i dodatki jak jest wyprzedaż:) i moim zdaniem można spokojnie założyć białą na poprawiny,osobiście nie lubie jak ktoś mi narzuca co wypada a co nie;)

Gość korsrelax
Śliczna, jeżeli poprawiny macie zorganizowane z pompą to warto!!!

Gość bla bla bla_23
"osobiście nie lubie jak ktoś mi narzuca co wypada a co nie" pytasz na forum co ktos sadzi o Twojej sukience, ktos mowi Ci co mysli, a Ty odpisujesz ze nie lubisz jak Ci ktos narzuca cos. a kto Ci narzucal? ja wyraznie przeczytalam "uwazam, ze" nie wiem wiec dlaczego zrozumialas inaczej co do sukienki jest ok gora podoba mi sie bardzo dol mniej ale ogolnie robi pozytywne wrazenie.

To nie ja pisalam, ze nie lubie jak mi ktos cos narzuca :| Na sukienke sie zdecydowalam i dziekuje za pomoc :) Pozdrawiam

Gość juussa
bla bla czytanie ze zrozumieniem się kłania:)